Ανακοινωσεις:

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Σημαντικές αποφάσεις στη Συνεδρίαση της Κ.Ε. της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ"Συνεδρίασε την Τετάρτη (13/9) η ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής της «Ενωμένης Πόλης Ελληνικού – Αργυρούπολης» .

Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

Απολογισμός Δημάρχου και πορεία προς το 3ο της Συνέδριο το οποίο θα εκλέξει τον Πρόεδρο και Υποψήφιο Δήμαρχο 2019 της παράταξης καθώς και τη νέα Κεντρική Επιτροπή και Πολιτική Γραμματεία της .

Μεταξύ άλλων, αξίζει να σημειωθεί πως ψηφίστηκε ομόφωνα η έναρξη διαλόγου με άλλους πολιτικούς χώρους και ανεξάρτητες προσωπικότητες, όπου μετά από τον σχετικό διάλογο - θα ενταχθούν στην παράταξη .με απόφαση του Συνεδρίου της

Μετά το Συνέδριο δεν θα υπάρξουν άλλες συνεργασίες, παρά μόνο η χάραξη της πορείας προς τις Εκλογές για μια καθαρή μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Όπως δήλωσε πρόεδρος της παράταξης και Δήμαρχος μας Γιάννης Κωνσταντατος  "είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος η θέληση πολλών νέων φίλων να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας στις εκλογές του 2019. 

Μετά το Συνέδριο, μέσα από τη νέα Κεντρική Επιτροπή μας και μόνο θα ανακοινώσουμε το νέο ψηφοδέλτιο μας που θα περιλαμβάνει παλαιά και πολλά νέα στελέχη"...0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου