Ανακοινωσεις:

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Πολύμηνη καταδίκη Κορτζίδη για συκοφαντική δυσφήμηση του Δημάρχου - Δήλωση του Γιάννη Κωνσταντάτου


«Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε σε πολύμηνη φυλάκιση (14 μήνες με τριετή αναστολή) τον επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Κορτζίδη και τον δημοτικό του Σύμβουλο Τάκη Κοροβέση για την εις βάρος μου συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του παραταξιακού τους εντύπου “Εξ Ευώνυμων”.
Η Απόφαση της Δικαιοσύνης αποτελεί ηθική μου δικαίωση απέναντι στον τριετή πόλεμο που δέχομαι από τον πρώην δήμαρχο και την συρρικνωμένη, πλέον, παράταξη του.
Μέσα από την εφημερίδα του «Εξ Ευωνύμων» έχει κατά καιρούς εκτοξεύσει τόνους χολής και ψεύδους εναντίον μου. Τον είχα προειδοποιήσει ότι τα ανέχομαι όλα, πλην της αμφισβήτησης της εντιμότητας και ακεραιότητας μου.
Με συκοφάντησε ότι “Ζημιώνω τον Δήμο” για χατήρι επιχειρηματία χωρίς να προσκομίσει στοιχεία στο δικαστήριο, ποιά ζημιά προκάλεσα και ποιό χατήρι έκανα και για αυτό άλλωστε και καταδικάστηκε. Λάσπη στον ανεμιστήρα!
Δεν περίμενα φυσικά να ζητήσει συγγνώμη ή να ανακαλέσει, τις αβάσιμες και συκοφαντικές του κατηγορίες, καθώς με νέα του ανακοίνωση – στην οποία δημοσιοποιεί την ποινή του – εμμένει στις συκοφαντικές του κατηγορίες, στρεφόμενος επίσης και κατά της δικαιοσύνης χαρακτηρίζοντας την απόφασή της.... “εσφαλμένη και άδικη”!!
Άλλωστε, δεν το έκανε σε πολύ πιο τραγικές καταστάσεις που προκάλεσε στην θητεία του ως δήμαρχος, θα το έκανε τώρα που επιχείρησε την ηθική μου εξόντωση και σπίλωση;
Προφανώς όχι, καθώς είχε συνηθίσει τόσα χρόνια ως “επαγγελματίας αγωνιστής” να μπορεί να λέει ατιμώρητος ό,τι θέλει μέσω ενός μοναδικού κυνισμού ότι αυτός είναι ο έντιμος αγωνιστής και όλοι οι άλλοι οι επίορκοι που θέλουμε το κακό της πόλης μας. Οι μάσκες όμως έπεσαν στο δικαστήριο που ήταν κόλαφος για τους κατηγορούμενους συκοφάντες.
Η μοναδική μου επιδίωξη είναι να αναγεννήσω την πόλη μας την οποία παρέλαβα από την διοίκησή του, απαξιωμένη και με σάπιες υποδομές. Το έργο μου αυτό, συκοφαντεί και πολεμάει λυσσαλέα από την πρώτη μέρα που ανέλαβα.
Η απάντηση που παίρνει καθημερινά είναι τα 185 έργα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην πόλη και η αναγνώριση του έργου μου από τους δημότες της πόλης.Τον παραδίδω στην κρίση των δημοτών της πόλης και δηλώνω ότι όσα χρήματα επιδικάσει το Δικαστήριο ως αστική αποζημίωσή μου θα τα διαθέσω σε κοινωνικούς φορείς της πόλης.
Όσο για τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, που έσπευσε ως μάρτυρας να υπερασπιστεί τον συκοφάντη “σύντροφό” του Χρήστο Κορτζίδη, η παρουσία του στο πλευρό του υποδηλώνει τους κοινούς στόχους και τις στενές σχέσεις που έχουν αναπτύξει. Στο μέλλον θα πούμε περισσότερα για αυτό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου