Ανακοινωσεις:

Προγραμματικοί Αξονες 2019-23 με νέα έργα πνοής για την πόλη
Αλλαγή χλοοτάπητα στο Α' Στάδιο Αργυρούπολης και στο γήπεδο ΣουρμένωνΈνα ακόμα μεγάλο έργο για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, η αλλαγή του χλοοτάπητα στο Α' Στάδιο Αργυρούπολης και στο γήπεδο των Σουρμένων, γίνεται πράξη. 10 Μαϊου βγαίνει ο ανάδοχος και μέσα στο καλοκαίρι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Ένα ακόμα έργο ουσίας για τα σωματεία και τα παιδιά μας.


Δημιουργία Πρότυπου Θεματικού Πάρκου ΑΜΕΑ.Δίπλα στο σημερινό Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αγιάς Παρασκευής που δημιούργησε η διοίκηση μας θα δημιουργηθεί ένα θεματικό πάρκο ΑΜΕΑ. Ένα έργο αναγκαίο για τα παιδιά μας που στο τέλος θα μας κάνει όλους υπερήφανους.
Ένα ακόμα από τα 26 έργα που αλλάζουν την πόλη μας και δεσμευόμαστε πως θα γίνει την περίοδο 2019-20123


Δημιουργούμε πεζογέφυρα στο ύψος του κολυμβητηρίου ΑργυρούποληςΙκανοποιούμε έτσι ένα πάγιο αίτημα πολλών χρόνων που ήταν η ασφαλής διέλευση στο ύψος της Λ Κύπρου στο κολυμβητήριο μας όπου δυστυχώς έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας τα τελευταία χρόνια. 
Η πεζογέφυρα θα εξυπηρετεί το Αθλητικό μας Κέντρο αλλά και τα σχολεία της Γλυφάδας που στεγάζονται σε κτίρια μας επί της Λ Κύπρου


Δημιουργία Δημοτικού Γηροκομείου στον Δήμο μας.Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες της πόλης μας είναι η υποστήριξη των ηλικιωμένων μελών τους αλλά και οι μοναχικοί παππούδες μας δεν έχουν φροντίδα 
Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την αξιοπρεπή διαβίωση του δημιουργούμε μία σύγχρονη μονάδα υποστήριξης των ηλικιωμένων μας. 

Σε αυτούς που μας μεγάλωσαν οφείλουμε τα πάντα και τους αξίζουν τα καλύτεραΑνάπλαση της πλατείας Ποντίων Αργυρούπολης.
Στην θητεία μας σε 4, 5 μόλις χρόνια αναπλάσαμε περισσότερες από 12 κεντρικές πλατείες της πόλης μας που για χρόνια ήταν παραμελημένες και που άλλαξαν ριζικά την εικόνα τους. 

Συνεχίζουμε δυναμικά και στην επόμενη θητεία μας.

Σειρά σε λίγες μέρες παίρνει  σειρά η πλατεία των Ποντίων Αργυρούπολης στο σταθμό του Μετρό.

Ανέγερση Μεγάρου Ποντιακού Ελληνισμού στα ΣούρμεναΈνα από τα σημαντικότερα έργα που προγραμματίζουμε είναι το Μέγαρο Ποντιακού Ελληνισμού .
100 χρόνια μετά την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου οι πόλεις μας που κτίστηκαν από όσους γλύτωσαν την σφαγή, δημιουργούμε ένα μοναδικό σημείο αναφοράς για τον Παγκόσμιο Ποντιακό Ελληνισμό σε χώρο που βρίσκεται απέναντι από την σημερινή εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Μέλλον χωρίς διατήρηση της μνήμης και της ιστορίας δεν μπορεί να υπάρξει!


Κατασκευή νέου Βρεφονηπιακού βιοκλιματικού Παιδικού Σταθμού.Στις 13 Μαΐου αρχίζουν οι εγγραφές για τους παιδικούς μας σταθμούς. 

Με αυτή την αφορμή παρουσιάζουμε μια ακόμα σημαντική δέσμευση μας για την δημιουργία νέου Βρεφικού σταθμού που θα καλύψει όλες μας τις ανάγκες για τα βρέφη. 


Να σημειωθεί πως ανακαινίσαμε το σύνολο των προαυλίων των παιδικών σταθμών, εκδώσαμε άδεια λειτουργίας για πρώτη φορά στην ιστορία τους ενώ φιλοξενούμε όλα τα παιδιά δωρεάν κάθε χρόνο χωρίς τροφεία για τις οικογένειες της πόλης μαςΝα σημειωθεί πως οι δημότες μας δεν θα επιβαρυνθούν καθόλου αφού θα γίνει με αυτοχρηματοδότηση ενώ θα έχουμε 70% εξοικονόμηση στους λογαριασμούς μας.
Έργα πνοής για το μέλλον της πόλης μας.