Ανακοινωσεις:

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου για τις εκδηλώσεις Πολιτισμού Σεπτεμβρίου 2017 - Το πρόγραμμα


O μήνας Σεπτέμβριος, είναι αφιερωμένος στις αλησμόνητες Πατρίδες, τη Μ. Ασία, τον Πόντο,και την Καππαδοκία. 
Η καταστροφή της Σμύρνης και η σφαγή που ακολούθησε,καθώς και η Γενοκτονία των Ποντίων, οδήγησαν στον ξεριζωμό και την προσφυγιά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων αδελφών μας από τις πατρογονικές τους εστίες. Οι πατρίδες όμως χάνονται όταν χάνεται η μνήμη.Με τις εκδηλώσεις που φιλοξενούμε, κρατάμε άσβεστο το καντήλι των αναμνήσεων και της νοσταλγίας, για την Ελληνική Ιωνική γη.
Ο Δήμος μας όμως πρωτοπορεί και στον Πολιτισμό.Τα Πολιτιστικά μας Τμήματα ήδη έχουνε ξεκινήσει με τις νέες εγγραφές και σας περιμένουμε να απολαύσετε υψηλού επιπέδου μαθήματα σε Ζωγραφική, Θέατρο, Χορό, Μουσική και Φωτογραφία!
Η Ψυχή του Πολιτισμού είναι ο Πολιτισμός της Ψυχής μας!
Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης
Γιάννης Κωνσταντάτος
Επετειακό αφιέρωμα στις αλησμόνητες πατρίδες (Μ. Ασία – Καππαδοκία – Πόντο) – Καταστροφή της Σμύρνης.
Α. Μουσική συναυλία. Η Γλυκερία τραγουδά Λαϊκά – Έντεχνα - Παραδοσιακά Σμυρνέϊκα τραγούδια την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ανοικτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης (Μιλήτου & Κορίνθου). Συμμετέχει ο Βασίλης Προδρόμου.
Ώρα έναρξης 20:30 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ....

Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο 'Μίκης Θεοδωράκης'
Η εκδήλωση έχει κοινωνικό χαρακτήρα και οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν  προαιρετικά τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Β. Θεατρική παράσταση με τίτλο “Φιλιώ Χαϊδεμένου” την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ανοικτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης (Μιλήτου & Κορίνθου).
Ώρα έναρξης 20:30 –  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σε περίπτωση βροχής η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο 'Μίκης Θεοδωράκης'
Η εκδήλωση έχει κοινωνικό χαρακτήρα και οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν  προαιρετικά τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου