Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Έκκληση ευρείας ενίσχυσης των δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης


 Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο πλαίσιο εφαρμογής της σχεδιαζόμενης Κοινωνικής Πολιτικής μέσω των υπαρχόντων Κοινωνικών Δομών αλλά και νέων που βρίσκονται υπό σύσταση, αναγνωρίζει ως βασικό της άξονα και προτεραιότητα την προστασία των ευπαθών ομάδων της πόλης μας και την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης, λόγω των υφιστάμενων δυσμενών κοινωνικοοικονομικών συνθηκών.
 Έχοντας πλέον διαπιστώσει το εύρος και την πολυπλοκότητα αυτών των αναγκών ως αποτέλεσμα της παρατεταμένης φτώχειας και ανεργίας, όπως καθημερινά καταγράφονται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και άλλες Κοινωνικές Δομές, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα Δομών και Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας, όπως το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Γραφείο Στήριξης Ανέργων και πολλά άλλα.
Βασικός στόχος είναι η καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, μέσω της αναζήτησης εργασίας, την ψυχολογική υποστήριξη και την τακτική υλική υποστήριξη των συνανθρώπων μας που υποφέρουν.
 Γνωρίζοντας την έμπρακτη ευαισθησία της Εταιρείας/Επιχείρησης σας σε ανάλογες περιπτώσεις, παρακαλούμε όπως συνδράμετε με οποιονδήποτε τρόπο κρίνετε εσείς κατάλληλο, την αξιόλογη αυτή προσπάθεια του Δήμου μας για εξασφάλιση συνθηκών ισότητας, εργασίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης του συνόλου των πολιτών του.
Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση και εν τέλει στην σταθερή συνεργασία μας, θα θέλαμε να σας καλέσουμε να γίνετε αρωγοί μας, ώστε από κοινού να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση (τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9961973 & 210 9904205). 
Με εκτίμηση,
         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                         Ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής
     Κωνσταντάτος Ιωάννης                                           Μηνόπουλος Κωνσταντίνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου