Ανακοινωσεις:

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Έκκληση για προσφορά φαρμάκων!
Συμπολίτισσες, συμπολίτες

Είναι απόλυτη ανάγκη να στηρίξουμε το έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού που στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς και πολίτες για να παρέχει  δωρεάν  πρωτοβάθμια ιατρική, θεραπευτική , ψυχολογική και φαρμακευτική φροντίδα στους ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους του δήμου μας και των όμορων δήμων της περιοχής μας.

Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση προς όλες και όλους, να προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν, φέρνοντάς τα στο Γραφείο της παράταξής μας, "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ", Λεωφ. Κύπρου 30, Αργυρούπολη,  τηλ.: 210 9949610, το οποίο θα παραμένει για το σκοπό αυτό ανοιχτό από Δευτέρα – Παρασκευή, 7-9 μμ.

Φάρμακα που δεν χρησιμοποιούνται, αλλά απλά υπάρχουν αποθηκευμένα σε κάποιο ντουλάπι στα σπίτια όλων μας, μπορεί να είναι πολύτιμα για συμπολίτες μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν. Ακόμα και ένα κουτί αντιβίωσης που δεν χρειάστηκε να καταναλωθεί ολόκληρο και έχει περισσέψει μια καρτέλα είναι χρήσιμο.

Παρακαλούμε πολύ να μην μας φέρνετε φάρμακα τα οποία  έχουν λήξει, είτε λήγουν τον ίδιο μήνα που θέλετε να τα παραδώσετε.

Υπάρχουν επίσης ανάγκες για προσφορά από τα εξής είδη:

Γάλα εβαπορέ για παιδιά (παρακαλούμε η ημερομηνία λήξης να είναι από το δεύτερο 6μηνο του 2013 και μετά)

 Βρεφικές κρέμες δημητριακών, φρούτων και μπισκοτόκρεμες (παρακαλούμε η ημερομηνία λήξης να είναι από το δεύτερο 6μηνο του 2013 και μετά)

 Bρεφικά γάλατα 1ης, 2ης και 3ης βρεφικής ηλικίας
(παρακαλούμε η ημερομηνία λήξης να είναι από το δεύτερο 6μηνο του 2013 και μετά)

Πάνες όλων των ηλικιών

Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση όλων σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου