Ανακοινωσεις:

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ: "Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα"


«Με αφορμή το "άνοιγμα" του Γηπέδου Μπάσκετ στο Ελληνικό και το μέγα θέμα που λύσαμε για τα παιδιά και τις ομάδες μας, ώστε αυτές να μπορούν να προπονούνται κανονικά θέλω να τονίσω ότι σύνθημα αυτής της διοίκησης θα είναι " δίνουμε λύσεις στα προβλήματα σας".
»Δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του κόσμου μας για να εξυπηρετήσουμε την μία, ή την άλλη, κομματική σκοπιμότητα, αλλά δουλεύουμε μόνο για το συμφέρον της πόλης μας.
»Ότι λέμε θα γίνεται πράξη, σιγά-σιγά, γιατί αντιλαμβάνομαι την πίεση όλων να γίνουν σήμερα τα πάντα. Αλλά ανθρωπίνως αυτό είναι αδύνατο.
Τώρα, βελτιώνουμε δυναμικά την καθαριότητα στις γειτονιές, ανοίγουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ετοιμάζουμε με τον ΟΑΣΣΑ την Δημοτική Συγκοινωνία μας, θα βάψουμε το δημαρχείο σε λίγες ημέρες, επισκευάσαμε πολλά αυτοκίνητα του ακινητοποιημένου στόλου μας, βγάλαμε Επιτροπή Ελέγχου για τα τραπεζοκαθίσματα (από εχθές αρκετοί συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις μας), τις Παιδικές Χαρές και τα Σχολεία και, φυσικά, δώσαμε λύση ανάσα στα Αθλητικά Σωματεία του μπάσκετ.
»Βήμα-βήμα θα νοικοκυρέψουμε ξανά την πόλη μας και βεβαίως δεν θα αφήσουμε κανέναν καταπατητή να εκμεταλλεύεται πλέον την δημοτική περιουσία παράνομα. Καλημέρα σ όλους».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου