Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση Ενίσχυσης του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ του Δήμου μας


O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, σχεδιάζει να συστήσει και να θέσει σε άμεση λειτουργία μία νέα δομή,το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.
Σκοπός του νέου προγράμματος είναι η εξασφάλιση συστηματικής υποστήριξης μέσω της παροχής τακτικής υλικής ενίσχυσης με τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε κατοίκους της πόλης μας με διαπιστωμένα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των υποστηριζόμενων οικογενειών συνεχώς αυξάνει καθώς ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας δυσκολεύονται πλέον να αντιμετωπίσουν καθημερινές ανάγκες διαβίωσης. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί και εξυπηρετούνται περίπου 400 οικογένειες σε τακτική βάση.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία της Εταιρείας/Επιχείρησης σας, σε ανάλογες περιπτώσεις, παρακαλούμε όπως συνδράμετε την αξιόλογη αυτή προσπάθεια του Δήμου μας, ενισχύοντας το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία μας στο τηλ. 210-9904205  .

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία, ή διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και την όποια προσφορά σας.

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                          Ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής
Γιάννης Κωνσταντάτος                                                Κωνσταντίνος Μηνόπουλος 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου