Ανακοινωσεις:

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Καθαρίστηκε το Κολυμβητήριο. Μεγάλη αύξηση των συμμετοχών στα Προγράμματα της κολύμβηση!


argyroup kolymbhthrio kalinteris



Ο έγκαιρος προγραμματισμός και η σωστή διαχείριση από τη νέα δημοτική αρχή,  πριν ακόμα αναλάβει,  επέφερε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού οι εγγραφές των αθλουμένων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Βάσει των στατιστικών στοιχείων του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α., το ποσοστό της αύξησης του αριθμού των παιδιών που συμμετέχουν φέτος στα Προγράμματα Κολύμβησης ξεπέρασε το 41% συγκριτικά με την περσινή χρονιά, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το ποσοστό  αύξησης στα προγράμματα κολύμβησης των ενηλίκων, το οποίο ξεπέρασε το 51%!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Γιώργος Καλιντέρης,  ήδη από 1/8/2014 , ένα  δηλαδή μήνα πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, διαπιστώνοντας ότι το νερό της πισίνας είχε να αλλαχθεί από το καλοκαίρι του 2010,  έδωσε εντολή αυτό να αλλαχτεί αμέσως, να γίνει ενδελεχής καθαρισμός της δεξαμενής, καθώς και όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις των εγκαταστάσεών του Κολυμβητηρίου, έτσι ώστε αρχές Σεπτεμβρίου το Κολυμβητήριο να  μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, με γνώμονα την υγεία των παιδιών αλλά και των ενηλίκων.
Σημειώνεται ότι το Κολυμβητήριο του Δήμου - Ελληνικού-Αργυρούπολης, φιλοξενεί  άτομα από 4 ετών και άνω. Κάθε μικρός και μεγάλος πολίτης του Δήμου, καθώς και των όμορων Δήμων, μπορεί να ψυχαγωγηθείκαι να γνωρίσει όλα τα στυλ της κολύμβησης από έμπειρους προπονητές.
«Ευχαριστώ όλους τους αθλούμενους για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή τους στα προγράμματα κολύμβησης του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το Δ.Σ. του Οργανισμού, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για την βελτίωση και την ενίσχυση του αθλητισμού της πόλης μας.Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, με τις σωστές κατευθύνσεις των υπευθύνων έχει καταφέρει  την ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων» δήλωσε ο κ. Γ. Καλιντέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου