Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Γεγονός της Τ.Α. ο απολογισμός Κωνταντάτου - Aρνητικό φαινόμενο της Τ.Α.η αντιπολίτευση Κορτζίδη



Σε γεγονός της Αυτοδιοίκησης μετατράπηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ο απολογισμός του έργου της δημοτικής αρχής Κωνσταντάτου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Όπως σημειώνουν, σε μια εποχή όπου ο κόσμος αδιαφορεί για τα κοινά και έχει τα δικά του προβλήματα, φαίνεται ότι η πολιτική, το όραμα και το έργο του Κωνσταντάτου γίνεται κινητήριος δύναμη για τους πολίτες και ανατρέπει τα δεδομένα παραπέμποντας σαφώς σε άλλες καλές εποχές.

Ενα πολύ πλούσιο έργο αν συνυπολογίσει κανείς την τακτοποίηση των οικονομικών που βρίσκονταν  σε άθλια κατάσταση το οποίο σίγουρα δίνει μια μεγάλη κοινωνική δυναμική στο Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Από την άλλη μεριά, θορυβημένος και αμήχανος ο κ. Κορτζίδης από το τόσο ηχηρό γεγονός και το πλούσιο σε έργο περιεχόμενο του 3ετούς απολογισμού της διοίκησης Κωνσταντάτου, για ακόμη μία φορά, ήρθε να επιβεβαιώσει το αρνητικό προς αποφυγή στην Τ.Α. φαινόμενο  της παραπαίουσας και πλήρως αντιπαραγωγικής αντιπολίτευσής του.

Παρότι παρέμεινε… άλαλος στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης των επίσημων οικονομικών στοιχείων του Δήμου, που παρουσιάσθηκαν στον απολογισμό, χρησιμοποιεί τώρα το … facebook αναρτώντας φλυαρίες για να…. αμφισβητήσει κατόπιν εορτής τα στοιχεία αυτά, χρησιμοποιώντας παράλληλα – όπως κάνει πάντα – ειρωνικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον δήμαρχο, Γιάννη Κωνσταντάτο.

Δεν καταλαβαίνει, ότι επιχειρώντας για μία ακόμη φορά να κάνει το άσπρο-μαύρο, θέλοντας να «ρίξει στάχτη» στα μάτια των λίγων απομεινάντων ιδεοληπτικών οπαδών του, μετατρέπεται ο ίδιος και η παράταξή του σε αρνητικό φαινόμενο-παράδειγμα προς αποφυγή στην Τ.Α.αντιπολίτευσης, .όπως ακριβώς κατάντησε το Ελληνικό – Αργυρούπολη, ως αρνητικό προς αποφυγή παράδειγμα της Τ.Α, όταν ο ίδιος ήταν στη διοίκηση του Δήμου.

Λυπούμαστε για τον κατήφορο που έχει πάρει ο ίδιος και η παράταξή του, όπως την κατάντησε, και του θυμίζουμε ότι πλησιάζουν οι εκλογές, όπου ο λαός θα κληθεί να κρίνει αυστηρά τους πάντες για τα έργα και τις ημέρες τους.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας με έργα και δράσεις για την αναβάθμιση - αναγέννηση του Ελληνικού – Αργυρούπολης και της καθημερινότητας, τιμώντας έμπρακτα και σεβόμενοι την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπολιτών μας.


   


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου