Ανακοινωσεις:

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Kύριε πρώην δήμαρχε, σεβαστείτε επιτέλους την πόλη σας


Eκτός τόπου και χρόνου φαίνεται να βρίσκεται ο πρ. δήμαρχος και η παράταξή του,  μιας και δεν έχει ακόμη αντιληφθεί τη θέση του και εξακολουθεί να κάνει αυτά που έκανε και ως πρώην διοίκηση.

Πολλά τα παραδείγματα, θα μείνουμε όμως σε ένα τελευταίο που προκαλεί αγανάκτηση: Ενώ η νέα Δημοτική Αρχή έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου να καθαρίσει και να ομορφύνει την πόλη,  και μάλιστα με ακόμη λιγότερα μέσα και πόρους από αυτά που διέθετε ο πρώην δήμαρχος, ο ίδιος και οι συν αυτόν βάφουν και γεμίζουν με συνθήματα καθαρούς τοίχους του δήμου.

Ρωτάμε τον πρώην δήμαρχο, πως αισθάνεται που στην πορεία του Σαββάτου που πραγματοποίησε με τους φίλους του υπέρ των φυλακισμένων μεταναστών (σημ.: δικαίωμα του να την κάνει), εκτός του ότι έκλεισαν την Λεωφ. Ιασωνίδου και προκάλεσαν προβλήματα σε ώρα εμπορικής αιχμής, άφησαν πίσω τους την πόλη μας σε αυτή την κατάσταση με τα συνθήματα που έγραψαν.

Κύριοι της αντιπολίτευσης, δεν κάνατε έργο στην θητεία σας, τουλάχιστον μην καταστρέφετε ό,τι δεν μπορέσατε να φτιάξετε.


Σεβαστείτε επιτέλους την πόλη σας και, αντί να την βρωμίζετε, βοηθήστε να την κάνουμε καλύτερη και ομορφότερη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου