Ανακοινωσεις:

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ



Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος: «Είναι γεγονός» 

«Το είπαμε και το κάναμε. Μία από τις δέκα βασικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν και η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τους δημότες μας που έχουν ανάγκη για μια αξιοπρεπή, σταθερή και συνεπή στήριξη.
»Αυτό πλέον είναι γεγονός και το εγκαινιάζουμε στις 17 Οκτώβρη 2014, στις 7 το απόγευμα στην Λ  Αργυρουπόλεως (όταν μας επιστραφεί ο δημοτικός χώρος στην οδ. Τριπόλεως 16 θα το μεταφέρουμε εκεί).

»Να σημειωθεί ότι την στιγμή που σε άλλους δήμους η λειτουργία του Παντοπωλείου χρηματοδοτείται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τους προϋπολογισμούς τους, εμείς δεν βάζουμε ούτε ένα ευρώ, αφού εξασφαλίσαμε μεγάλες χορηγίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες μας σε τρόφιμα είδη υγιεινής κ.α. πολλών χιλιάδων ευρώ που θα τα διαχειριστεί Επιτροπή με διαφάνεια και φυσικά με τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης σε αυτή για να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες.


»Τα ονόματα των χορηγών θα τα ανακοινώσουμε σύντομα. Σας περιμένουμε λοιπόν με μια τσάντα τρόφιμα για την ενίσχυση του 1ου Κοινωνικού Παντοπωλείου μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου