Ανακοινωσεις:

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

613 παιδάκια ΔΩΡΕΑΝ στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης


Συνεπείς στην προεκλογική τους δέσμευση ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και η νέα διοίκηση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης φιλοξενούν ΔΩΡΕΑΝ δίχως τροφεία 613 παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας( συμπεριλαμβάνονται 230 παιδάκια που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ).

Παράλληλα με συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών του Δήμου καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων των κτηριακών εγκαταστάσεων και την συντήρηση τους διατηρώντας υψηλό το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών .

 Στους Σταθμούς μας οι Παιδαγωγοί μας και το λοιπό προσωπικό δίνουν κάθε μέρα κομμάτι από την ψυχή τους στα παιδιά μας και φροντίζουν, ώστε τα αγγελούδια μας να γυρίζουν στο σπίτι γελαστά, ευτυχισμένα, γερά, ενθουσιασμένα και έτοιμα να μοιραστούν μαζί μας τις καινούριες γνώσεις τους. 

‘Προεκλογικά ,παρά τα ψεύδη που ακούστηκαν εναντίον μας από όσους τρομοκρατούσαν τους δημότες μας ,δεσμευθήκαμε ότι δεν θα έχουμε τροφεία στους παιδικούς σταθμούς. Στην Ελλάδα των μνημονίων και της κρίσης στηρίζουμε τις οικογένειες του Δήμου δίχως να έχουμε καμία αύξηση στους πόρους μας και την κρατική επιχορήγηση .

Θα συνεχίσουμε να επιτελούμε έργο δίχως μεμψιμοιρία αφού ο κόσμος θέλει στήριξη με πράξεις και όχι με κούφια λόγια.ΔΩΡΕΑΝ λοιπόν τα τροφεία στους παιδικούς μας σταθμούς για ΟΛΑ τα παιδιά μας’ δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου