Ανακοινωσεις:

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ των κατοίκων και δημοτών της περιοχής Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης για το ΜΕΤΡΟ




Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των κατοίκων και δημοτών της περιοχής Αγ. Βαρβάρας της Αργυρούπολης, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», να συγκεντρωθούν την Δευτέρα, 1-4-2013, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης για να συζητήσουν για τα θέματα της γειτονιάς τους.

Μετά από μία σύντομη εισαγωγή του επικεφαλή της παράταξης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, και του αντιπροέδρου της, κ. Γιάννη Τσαρπαλή, ακολούθησε μακρά και γόνιμη  διαλογική συζήτηση, η οποία, όσον αφορά ειδικότερα το θέμα της προσεχούς λειτουργίας των σταθμών του ΜΕΤΡΟ στην περιοχή, κατέληξε στην διατύπωση και ομόφωνη αποδοχή ενός κειμένου ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.


Το ψήφισμα αυτό, το οποίο υπέγραψαν ήδη οι 70 συμμετάσχοντες στην υπόψη συγκέντρωση και συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών και λοιπών κατοίκων και δημοτών, έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Εμείς οι δημότες και κάτοικοι της περιοχής Αγ. Βαρβάρας της Αργυρούπολης, ενόψει της λειτουργίας του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας τον προσεχή Ιούνιο-Ιούλιο 2013, ζητούμε και απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει ΑΜΕΣΑ τη σχετική μελέτη που είχε εκπονηθεί για το θέμα αυτό, για την αντιμετώπιση του αναμενόμενου μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου και των λοιπών επιπτώσεων στην περιοχή μας, από τη λειτουργία των σταθμών του ΜΕΤΡΟ.  

Ζητούμε έργα και όχι άλλα λόγια, δικαιολογίες, ή υποσχέσεις.

Αργυρούπολη, 1 Απριλίου 2013

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ …..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου