Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μην απαντάτε με ψέματα και ανακρίβειες κύριε Κορτζίδη, εκτίθεστε.



Η ανακοίνωση του δήμαρχου κ. Χρ. Κορτζίδη για τα φετινά Κούλουμα, ως απάντηση στη δική μας καταγγελία, βρίθει ψεμάτων και ανακριβειών, γεγονός που αποκαλύπτει την αδυναμία και τον πανικό μιας αδύναμης διοίκησης που καταρρέει.

Ψέμα πρώτο: Η ανακοίνωση αναφέρει πως δεν ήθελε ο Λαογραφικός Σύλλογος «Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ» να κάνει τα κούλουμα μαζί με τον δήμο. Η αλήθεια είναι, ότι η απόφαση του κ. Κορτζίδη  για διπλά Κούλουμα στον ενιαίο δήμο ήταν προειλημμένη, αφού ήξερε  από πριν ότι η «Αργυρούπολη» δεν ήθελε να κάνει τα Κούλουμα  στο αεροδρόμιο, αλλά στο φυσικό χώρο των Αργυρουπολιτων, το βουνό. Εκεί τα διοργανώνει εδώ και 30 χρόνια και πάντα με την βοήθεια του δήμου. Αρνήθηκε λοιπόν ο δήμαρχος να ακολουθήσει την μακρόχρονη παράδοση της Αργυρούπολης, ενώ ψευδώς ισχυρίζεται ότι βοήθησε, αφού για τρίτη χρόνια ο πολιτιστικός αυτός Σύλλογος δεν έλαβε από τον δήμο ούτε ένα ευρώ!. Όλα αυτά για να κάνει ξανά πολιτική σπέκουλα για το π. αεροδρόμιο, συμπεριφερόμενος, όχι ως δήμαρχος, αλλά ως αντιπολίτευση των πάντων για τα πάντα!


 Ψέμα δεύτερο. Αναφέρει ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του,  πως μέλος της «Ενωμένης Πόλης»  δήθεν ψήφισε για τα φετινά Κούλουμα κατά του υπόψη Συλλόγου. Σε ποια ψηφοφορία αναφέρεται,  αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ,  παρά μόνο ενημέρωση; Θα πρέπει λοιπόν εφεξής να ρωτά την υπεύθυνη των πολιτιστικών και να την συμβουλεύεται  πριν εκτεθεί ξανά με ανακριβείς αναφορές.

Τέλος, να σημειώσουμε, πως την ώρα που ο δήμαρχος δημόσια παραδέχεται πως δεν έχει κάνει καμία μελέτη για τους σταθμούς του Μετρό, σκόπιμα παραλείπει να πει, ότι τέτοιες εμπεριστατωμένες μελέτες  είχαν εκπονηθεί επί δημαρχίας κ. Δ. Ευσταθιάδη, μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις με τους δημότες. Όμως, ο κ. Χρ. Κορτζίδης στη συνέχεια δεν τις ενέταξε, όπως θα έπρεπε, στο ΕΣΠΑ, αφήνοντας έτσι ανοχύρωτες τις γειτονιές μας, ενόψει της άφιξης του Μετρό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε τον δήμαρχο, επιτέλους, να αφυπνιστεί και να καταλάβει τον ρόλο και τις ευθύνες του,  αφήνοντας κατά μέρους τους λαϊκισμούς, τις «απεργίες πείνας» και τις καταλήψεις που ετοιμάζει, γιατί η πόλη βράζει και ο λαός της δεν θα δεχτεί  πλέον το προσφιλή σε αυτόν σλόγκαν « για όλα φταίνε οι άλλοι», που ο ίδιος χρησιμοποιεί συνεχώς, ως δικαιολογία για  τις καθυστερήσεις και την έλλειψη κάθε ουσιαστικού έργου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου