Ανακοινωσεις:

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Nέο πρόγραμμα εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών.



Η παράταξη μας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους νέους του Ελληνικού- Αργυρούπολης  αλλά και τους τοπικούς επιχειρηματίες, ότι ανακοινώθηκε ένα νέο πρόγραμμα εργασίας που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με τίτλο:

« Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους έως 29 ετών»

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει 80 ώρες κατάρτισης και απασχόλησης για χρονικό διάστημα 5 μηνών με πλήρη κάλυψη εισφορών  και αμοιβή στον εργοδότη που μπορεί να επιλέξει ο ίδιος ο άνεργος.


Μεταξύ άλλων, προβλέπει επίδομα 5 ευρώ για κάθε ώρα κατάρτισης και αμοιβή 400 ευρώ για κάθε μήνα απασχόλησης, καθώς και ιατροφαρμακευτική και ασφαλιστική κάλυψη για όλη την διάρκεια της απασχόλησης.

Την ίδια ώρα επιτρέπει σε επιχειρηματίες να απασχολήσουν για 5 μήνες ανέργους, δίχως κανένα δικό τους κόστος ( μισθολογικό-εργοδοτικό), ενώ το πρόγραμμα αφορά όλων των ειδών τις επιχειρήσεις,  χωρίς κανέναν περιορισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνετε ερωτήματα στο blog της παράταξης μας enomenipoli.blogspot.gr,  στο e-mail: enomenipoli@gmail.com, ή στα τηλέφωνα 2109949610-6944502972 καθημερινά τις απογευματινές ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου