Ανακοινωσεις:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ρωτάμε λοιπόν τον.... “δημοκράτη” Χρ. Κορτζίδη:


Με μεγάλη καθυστέρηση η παράταξη του Χρ. Κορτζίδη, (προφανώς έπρεπε να ρωτήσουν…) καταδίκασε υποκριτικά τον βανδαλισμό των γραφείων μας. Δεν παραλείπουν να πουν φυσικά εμμέσως, ότι εμείς, με την συμπεριφορά μας προκαλέσαμε τους αγανακτισμένους “δημοκράτες” με τις κουκούλες και τα λοστάρια.
Ρωτάμε λοιπόν τον “δημοκράτη” Χρ. Κορτζίδη:
- Πότε φασίστες με κουκούλες έσπασαν γραφεία σας;
- Πότε τραμπούκοι σας έχουν απειλήσει σε δημοτικό συμβούλιο;
- Πότε κουκουλοφόροι με μηχανές έχουν έρθει έξω από το σπίτι δημοτικού σας συμβούλου και τον έχουν απειλήσει ότι θα “φάει σφαίρες”;
- Πότε έχουν γράψει εμετικά συνθήματα σε ολόκληρη την πόλη για το πρόσωπό σου;
- Πότε τάγματα εφόδου έχουν καταστρέψει με μαχαίρια μέρα μεσημέρι οχήματα σας;
- Πότε στελέχη μας παρακολουθούσαν με θαυμασμό τραμπούκους να γράφουν εμετικά συνθήματα στο δημαρχείο εναντίον σου;
H απάντηση είναι ΠΟΤΕ Xρ. Κορτζίδη.
Όλα τα παραπάνω αντιθέτως, τα έχει υποστεί η παράταξή μας, αντιδήμαρχοι και προσωπικά ο Δήμαρχος, από τάγματα εφόδου και κουκουλοφόρους τραμπούκους, απόρροια του διχαστικού και εθνομηδενιστικού λόγου που εκφέρεις.
Μιλάς για φασισμό Χρ. Κορτζίδη, ενώ περιδιαβαίνεις την πόλη μαζί με δημοτικούς σου συμβούλους σε πορεία, και τραμπούκοι με λοστάρια γεμίζουν την πόλη με φασιστικά συνθήματα.
Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία. Κοιτάξου στον καθρέπτη και σταμάτα πριν θρηνήσουμε θύματα. Ευτυχώς, όσους και να φέρετε από τα Εξάρχεια, είστε απελπιστικά μόνοι.
Κουίζ: 
Ποια στελέχη σου Χρ. Κορτζίδη στέκονται πίσω από τον τραμπούκο που γράφει τα εμετικά συνθήματα έξω από το δημαρχείο; H συνέχεια σε λίγο, και πίστεψε μας, θα είναι συναρπαστική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου