Ανακοινωσεις:

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση για την παραπληροφόρηση της "Δημοτικής Συνεργασίας" - Κανένας διάλογος με περιθωριακούς και συκοφάντες.Επειδή ο καταδικασμένος τελεσίδικα σε πολύμηνη φυλάκιση ως Συκοφάντης, Χρήστος Κορτζίδης κάνει πως δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει την γνωστή εμετική του προπαγάνδα, διευκρινίζουμε προς τους δημότες τα εξής: 


1. Στην περίφημη "αντιφασιστική τους πορεία" βανδαλίστηκε το Δημαρχείο με εμετικά συνθήματα εναντίον του Δημάρχου, παρουσία του Χρ. Κορτζίδη, δημοτικών του συμβούλων, και στελεχών της παράταξης του. 

2. Επί ένα μήνα " δημοκράτες" βανδάλιζαν δημοτικά κτίρια, και τάγματα εφόδου με κουκούλες απειλούσαν την ζωή στελεχών μας, με αποκορύφωμα την απειλή κατά της ζωής του και της οικογένειας του που δέχθηκε κάτω από το σπίτι του, Αντιδήμαρχός μας. 

3. Οργανωμένη ομάδα κουκολοφόρων έσπασε τα γραφεία μας με βαριοπούλες, ενώ αναρχικές ομάδες των Εξαρχείων (υπο την καθοδήγηση ποιων άραγε;) προπηλάκισαν δημοτικούς μας συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο. Η τρομοκρατία που έχει υποστεί ο Δήμαρχος προσωπικά αλλα και η παράταξή μας δεν έχει προηγούμενο στην αυτοδιοικητική ιστορία.  

Για αυτά τα επεισόδια δεν υπήρξε καμία καταδίκη από πλευρά του Χρ. Κορτζίδη. Θα ήταν οξύμωρο άλλωστε να καταδικάσει τους ομοϊδεάτες του, με τους οποίους συμπλέει ιδεολογικά.

Με αυτόν λοιπόν τον καταδικασμένο συκοφάντη, και τους ελάχιστους υποστηρικτές του, που του έχουν απομείνει, δεν μπορεί να υπάρχει κανένας διάλογος, παρά μόνο απαξίωση.  Με τους θιασώτες των άκρων κουβέντες δεν κάνουμε. ....

Ρωτάμε όμως να μας πoυν δημόσια για μια ακόμα φορά, πως ένιωσαν την ώρα που μπροστά στα μάτια τους, βανδάλιζαν τους τοίχους του Δημαρχείου με εμετικά συνθήματα κατά του σημερινού Δημάρχου.  Και επειδή τους κυνηγούν οι φασίστες στα όνειρα τους, μπορούν να μας πουν:

- Πότε φασίστες με κουκούλες έσπασαν γραφεία τους;

- Πότε τραμπούκοι τους έχουν απειλήσει σε δημοτικό συμβούλιο;

- Πότε κουκουλοφόροι με μηχανές έχουν έρθει έξω από το σπίτι δημοτικού σας συμβούλου και τον έχουν απειλήσει ότι θα “φάει σφαίρες”;

- Πότε έχουν γράψει εμετικά συνθήματα σε ολόκληρη την πόλη για το πρόσωπό του Χρ. Κορτζίδη;

- Πότε τάγματα εφόδου έχουν καταστρέψει με μαχαίρια μέρα μεσημέρι οχήματα τους;

- Πότε στελέχη μας παρακολουθούσαν με θαυμασμό τραμπούκους να γράφουν εμετικά συνθήματα στο δημαρχείο εναντίον τους; 

Η απάντηση είναι ΠΟΤΕ!!!

Διότι οι φασίστες “εμφανίζονται” όταν μόνο κοιτάτε τον καθρέπτη σας. Κανένας διάλογος από εδώ και στο εξής με την περιθωριακή παράταξη του Χρ. Κορτζίδη. 

ΥΓ: Ελπίζουμε το 2019, η παράταξή μας να υποστεί λιγότερη βία και αλητεία. Ότι όμως και να πράξουν, εμείς θα απαντάμε μόνο με έργα για τους πολίτες. Δες σας φοβόμαστε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου