Ανακοινωσεις:

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Κύριοι ατυχήσατε! Εδώ θα παραμείνει ο Γιάννης Κωνσταντάτος



Η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ»  ήταν και θα παραμείνει η μεγάλη,  ενιαία και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, στην οποία όλα τα μέλη της, από τον επικεφαλή της και Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, μέχρι και το τελευταίο μέλος της είχαν και έχουν πολιτική ταυτότητα, άποψη και θέσεις.

Είναι η παράταξη που συνθέτει δημιουργικά ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, κόμματα και αρχές, έχοντας όλοι τους μία κοινή συνισταμένη: την αγάπη τους για τον δήμο μας και τον καθαρά  αυτοδιοικητικό του χαρακτήρα και μόνο.

Η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» διευρύνεται συνεχώς , ήταν, είναι  και θα παραμείνει  ανεξάρτητη και, ως τέτοια, θα κατέλθει στις και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με υποψήφιό της, τον επικεφαλή της και νυν Δήμαρχο, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.

Όλα αυτά τα αυτονόητα και γνωστά σε όλους δεν θα τα λέγαμε, αν δεν διαβάζαμε κάποια σκόπιμα δημοσιεύματα προερχόμενα από υπό κατάρρευση παρατάξεις του δήμου μας, που δεν κρύβουν τη χαρά τους που ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ετοιμάζεται δήθεν να αποχωρήσει, όπως αναφέρουν,  για την κεντρική πολιτική σκηνή.

Αφορμή, είναι η τιμητική πρόσκληση που του έγινε να συμμετάσχει, ως ανεξάρτητη αυτοδιοικητική προσωπικότητα, στην μελέτη για την συγκρότηση της ευρύτερης κεντροαριστεράς, πράγμα που δεν τον δεσμεύει με κανένα τρόπο απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτική εξέλιξη, ή  κομματικό φορέα.

Αντίθετα, αποδεικνύεται, ότι αν και τόσο νέος Δήμαρχος, έχει κατορθώσει η αυτοδιοικητική του δράση και έργο  να έχει ήδη ξεπεράσει τα στενά  όρια του Δήμου και να αναγνωρίζεται πανελλήνια  από όλους .

Κύριοι ατυχήσατε! Εδώ θα παραμείνει Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος  και θα είναι πάλι  υποψήφιος στις εκλογές του 2019, ως επικεφαλής της μεγάλης ανεξάρτητης παράταξής μας.


Γραφειο Τυπου ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, 12-4-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου