Ανακοινωσεις:

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Tην Τετάρτη (10/5) η μεγάλη εκδήλωση φωτισμού του ιστορικού σήματος της Ολυμπιακής Αεροπορίας - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου και την συνεργασία του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α ανακαινίστηκε πλήρως το «Σήμα της Ολυμπιακής», ώστε να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς και μνήμης, όχι μόνο για το Ελληνικό-Αργυρούπολης, αλλά και για όλα τα Nότια Προάστια.

Στην Τετάρτη 10 Μαϊου 2017, ώρα 8 μ.μ.στην πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένη πλατεία στην συμβολή Βουλιαγμένης & Μ. Γερουλάνου,θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της επίσημης φωταγώγησης του ιστορικού σήματος της Ο.Α..
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  για τη φωταγώγηση του ιστορικού σήματος της Ολυμπιακής, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου, από την Στέφανου Σαράφη έως την Λ.Βουλιαγμένης  στο χρονικκό διάστημα, από 17:00 έως 24:00 
Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε τα εξής:
"Ανάμεσα στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για την αναγέννηση της πόλης, που ήδη υλοποιούνται, ήταν και η ανακαίνιση του σήματος της Ολυμπιακής. Ως Έλληνας, ένιωθα την ανάγκη να τονίσω την ιστορικότητα του εθνικού αερομεταφορέα που μας ταξίδευε σε όλες τις ηπείρους και τις χώρες του κόσμου».
Το σήμα της Ολυμπιακής αποτελεί ένα τοπόσημο όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για ολόκληρη την Αθήνα, καθώς αποτελεί από το 1973 έως και σήμερα σημείο αναφοράς για τους πολίτες ολόκληρης της Αθήνας.
Η γενιά των σαραντάρηδων, στην οποία ανήκω και εγώ, έχει να διηγηθεί πολλά γεγονότα και περιστατικά με αναφορά στο σήμα της Ολυμπιακής. Τότε που δεν είχαμε κινητά και “facebook» και δίναμε ραντεβού τα Σαββατοκύριακα στο “Σήμα”.
H φωταγώγηση του σήματος θα μας θυμίσει μνήμες μιας παλαιότερης εποχής. Μιας εποχής στα θετικά στοιχεία της οποίας, θα πρέπει να ξαναγυρίσει η Ελλάδα».
Θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρείες POLITIS GROUP, ΠΛΑΙΣΙΟ, και το ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α που εκπροσωπεί την ψυχή και το φιλότιμο όλων των πρώην εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, για την πολύτιμη συμβολή τους στην ανακαίνιση του σήματος της Ολυμπιακής".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου