Ανακοινωσεις:

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ετοιμο και το 3ο Οικογενειακό Πάρκο από τη δημοτική αρχή Κωνσταντάτου. Εγκαινιάζεται την ΚΥΡΙΑΚΗ (28/5). Η Πρόσκληση




Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας και του 3ου κατά σειρά Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου του Δήμου μας (τα δύο πρώτα έγιναν στο Ελληνικό).

Το Πάρκο αυτό βρίκεται επί της οδού Ανεξαρτησίας (τέρμα του πρώην "208") της Αργυρούπολης και εγκαινιάζεται την Κυριακή, 28-5-2017.


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ 

Υπερήφανοι για το νέο πρότυπο πάρκο του Ελληνικού Αργυρούπολης στην Ανεξαρτησίας (πρώην 208) ! 

Δημιουργήσαμε ένα πνεύμονα ζωής για εσάς και τα παιδιά σας ! Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18 : 30 με ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους ανοίγει τις πύλες του το νέο μας πρότυπο πάρκο στην οδό Ανεξαρτησίας και Γ Παπανδρέου ( πρώην 208) .

 Ένας πολυχώρος 14 στρεμμάτων για όλη την οικογένεια που φτιάξαμε με πολύ μεράκι και αγάπη και περιλαμβάνει χώρους πικ νικ,Βοτανικό κήπο,σύγχρονη πιστοποιημένη παιδική χαρά,πάρκο σκύλων, Υπαίθριο Γυμναστήριο , συντριβάνι και διαδρόμους περιπάτου κάτω από πέργκολες και ανάμεσα σε πολλά λουλούδια και δέντρα τα οποία φυτέψαμε.

 Δικαίως αισθανόμαστε υπερήφανοι και για το έργο αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε πως ήταν ξερό και παρατημενο και μεταμορφώθηκε σε ενα πνεύμονα ζωής για την πόλη μας όπου τα παιδιά μας θα παίζουν σε φυσικό χώρο όπου μεταξύ άλλων θα μαθαίνουν τα βότανα και τα μυρωδικά φυτά. 

Στην Ελλαδα της κρίσης, δίχως πολλά χρήματα και σπατάλες, με αγώνα και πείσμα αλλά και πολύ φαντασία αναγεννάμε τον Δήμο μας μέρα με την μέρα . Κάνουμε έργο για τους πολίτες μας! 

Ραντεβού όλοι την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18και30.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου