Ανακοινωσεις:

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

H παραπληροφόρηση του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη για το τραγικό συμβάν άρχισε!


Μία μόλις μέρα μετά το τραγικό συμβάν στο "Λούνα Πάρκ" με τον άδικο θάνατο του 13χρονου συμπολίτη μας και το σοβαρότατο τραυματισμό της 9χρονης αδελφής του, ο δήμαρχος, χωρίς να σεβαστεί τον πόνο και τη θλίψη που έχει προκαλέσει στους δημότες το συμβάν αυτό, εξέδωσε εσπευσμένα μία.... αποστασιοποιημένη ανακοίνωσή του, στην οποία, μεταξύ των άλλων, αναφέρει - θέλοντας προφανώς να παραπληροφορήσει τους πολίτες - ότι η απόφαση του Δ.Σ. για την παραχώρηση του χώρου σε αυτό το Λούνα Πάρκ του θανάτου, ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ, χωρίς όμως να εξηγεί, ως όφειλε, πόσοι και ποιοι την ψήφισαν (17 δημοτικοί σύμβουλοι, επί συνόλου 33!)!
Δίνουμε λοιπόν στη δημοσιότητα το Πρακτικό της σχετικής Απόφασης του Δ.Σ. , όπως δημοσιεύεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου φαίνεται ποιοι ήταν παρόντες στο Δ.Σ. και ψήφισαν τη συγκεκριμένη απόφαση....

Σεβόμενοι και συμμεριζόμενοι πλήρως τον πόνο των τραγικών γονέων των δύο άτυχων παιδιών της Αργυρούπολης, που περνάνε τώρα εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, δεν θα κάνουμε επί του παρόντος κανένα άλλο σχόλιο0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου