Ανακοινωσεις:

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Προχωράμε δυναμικά μπροστά - Απόφαση για διοργάνωση Καταστατικού Συνεδρίου τον Νοέμβριο 2014


Τη Δευτέρα (16/6) πραγματοποιήθηκε στο Α’ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης η προγραμματισμένη ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής της παράταξης με τη νέα διευρυμένη σύνθεσή της, μιας και σε αυτή έλαβαν μέρος και όλες εκείνες οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις και στελέχη από όλους τους χώρους, που συμμετείχαν ενεργά στον προεκλογικό αγώνα  της.

Αρχικά, ο επικεφαλής της παράταξης και νέος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος  έκανε σύντομο απολογισμό των εκλογικών δαπανών της.

Ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και φίλους της παράταξης, που εργάσθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα άοκνα και πλήρως συντεταγμένα για την πραγματοποίηση της μεγάλης αλλαγής στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, που,  όπως τόνισε, ανοίγει πλέον τον δρόμο για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξή του.

Κάνοντας την πολιτική ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, και στα δεδομένα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων, που είχαν ήδη ξεκινήσει να γίνονται από τον Δεκέμβριο του 2013 και έφερναν την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ σταθερά μπροστά, με το ποσοστό της να αυξάνεται συνεχώς, διευρύνοντας έτσι ολοένα και περισσότερο τη διαφορά της έναντι των υπολοίπων παρατάξεων.

Αναφέρθηκε στο αρνητικό γεγονός της μη αναγνώρισης του εκλογικού αποτελέσματος από την απερχόμενη δημοτική αρχή, υπογραμμίζοντας ότι, σε αντίθεση με τη συνεργασία των απερχόμενων δημάρχων των όμορων δήμων Αλίμου και Γλυφάδας με τους νεοεκελγέντες, εδώ η ενημέρωσή του για την κατάσταση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους υπαλλήλους του, με τον απερχόμενο δήμαρχο και τη διοίκησή του… παντελώς απόντες!
   
Στη συνέχεια προσδιόρισε το νέο ρόλο της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», ως μίας δυναμικής παράταξης, ανοιχτής σε όλη την κοινωνία, που θα δρα εντελώς αυτόνομα και ανεξάρτητα από τη δημοτική αρχή και στα νέα Οργανα της οποίας δεν θα συμμετέχουν οι αιρετοί της διοίκησης.

Προς τούτο, εισηγήθηκε στο σώμα τη διοργάνωση Καταστατικού Συνεδρίου της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» τον προσεχή Νοέμβριο, το οποίο θα εγκρίνει  της αναγκαίες τροποποιήσεις του Καταστατικού της, θα χαράξει τη στρατηγική της για την αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία της και, τέλος, θα εκλέξει τα Οργανα διοίκησής της.

Ακολούθησε ευρεία διαλογική συζήτηση για όλα τα θέματα, στο τέλος της οποίας η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα,

Ενέκρινε τη διεξαγωγή του Καταστατικού Συνεδρίου τον προσεχή Νοέμβριο

Εξέλεξε Προσυνεδριακή Επιτροπή που θα διοργανώσει τον προσυνεδριακό διάλογο, το ίδιο το Συνέδριο και, τέλος, θα προετοιμάσει τις αναγκαίες γι αυτό εισηγήσεις της.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου