Ανακοινωσεις:

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ




ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (πρώην ΙΚΑ)

Με αίσθημα ευθύνης, όπως  πράττουμε για κάθε σοβαρό ζήτημα του δήμου, ανακοινώνουμε στους δημότες και κατοίκους, ότι σύμφωνα με κύκλους του ΕΟΠΥΥ, συζητείται το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν τα τοπικά πολυϊατρεία του στην Αργυρούπολη (πρώην ΙΚΑ) με εκείνα της Γλυφάδας, όπου θα θέλουν να βρίσκεται τελικά η έδρα τους!

Αυτό θα σημαίνει, ότι χιλιάδες  ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, του δήμου μας, θα αναγκάζονται, καταταλαιπωρούμενοι, να πηγαίνουν στην Γλυφάδα για τις ιατρικές πράξεις τους.

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς και σε οποιαδήποτε υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ και, ως αξιωματική αντιπολίτευση , δηλώνουμε ότι θα αγωνισθούμε σθεναρά με κάθε τρόπο και θα αναλάβουμε από τώρα πρωτοβουλίες προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός δήμου, ώστε κάτι τέτοιο να μη συμβεί KAI NA ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν, ώστε όλοι μαζί, να αποτρέψουμε μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη για τους ασφαλισμένους και τον δήμο.

Ταυτόχρονα, καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις, τους Φορείς και Συλλόγους του δήμου μας, τους ιατρούς και τους εργαζόμενους στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Αργυρούπολης, τους δημότες και τους κατοίκους, να παραστούν και να συμμετάσχουν στην

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

που διοργανώνουμε  για το θέμα  την ΔΕΥΤΕΡΑ, 30-9-2013, 7:00 μ.μ. στο Α ΚΑΠΗ, οδ. Αλεξιουπόλεως (έναντι των GOODYS) Aργυρούπολης.    

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου