Ανακοινωσεις:

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

15 Σεπτεμβρίου 2013 η Γενική Συνέλευση των Μελών της Ενωμένης Πόλης





Στις 15 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 11:00 π.μ, στο Α ΚΑΠΗ στην οδ. Αλεξιουπόλεως της Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της παράταξής μας.

Η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, του ανωτάτου αυτού οργάνου της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», ακολουθεί την ολοκλήρωση των τριήμερων συνεδριάσεων των μελών της Κεντρικής Επιτροπής της, που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 2-6 Σεπτεμβρίου 2013. Σε αυτές έγινε παρουσίαση και συζήτηση του προγράμματος των δράσεων και θέσεων που προετοίμασε η Επιτροπή Θέσεων, οι οποίες θα παρουσιασθούν στη Γενική Συνέλευση των μελών.

Σημειώνεται ότι, μετά το Συνέδριο μας, είναι η πρώτη φορά που θα συγκληθεί το σώμα αυτό για πλήρη ενημέρωσή του για όλες τις δράσεις μας μέχρι σήμερα, αλλά και για την επικύρωση των βασικών θέσεων της παράταξης που θα κυκλοφορήσουν σε σχετικό φυλλάδιο.

Αφού δοθεί η έγκριση από  το ανώτατο όργανο της παράταξης στις πολιτικές και προεκλογικές θέσεις της (δεν θα είναι αναλυτικά οι προεκλογικές προτάσεις, αλλά μόνο οι κεντρικές θέσεις), από 16 Σεπτεμβρίου 2013 η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» ξεκινάει την προεκλογική πλήρη ενημέρωση και επικοινωνία της με όλους τους δημότες.

Να τονιστεί, ότι όπως ορίζει το Kαταστατικό της παράταξής μας, ψήφο και δυνατότητα τοποθέτησης στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα ανεξαιρέτως τα εγγεγραμμένα μέλη της, αλλά η συνεδρίαση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους, φίλες και δημότες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της και δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου