Ανακοινωσεις:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Και νέα δικαίωση της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ»!
 
Άλλη μία δικαίωση της συνεχούς και επίμονης αντιπολίτευσης της  ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ήρθε να προστεθεί  στις τόσες άλλες, όπως π.χ. με τα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου «Γ. Μιχαλακέα», που επιτέλους εξισώθηκαν πρόσφατα για όλους.

Τώρα, μετά την ακύρωση από την  Περιφέρεια της κατάφορα παράνομης απόφασης του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη και της πλειοψηφίας του στο δημοτικό συμβούλιο, να μισθώσει σε παρακείμενο ιδιώτη -  από τον οποίο μάλιστα δεχόταν και … άτυπες χορηγίες, όπως ο ίδιος δήλωσε στο Δ.Σ.! - το δημοτικό οικόπεδο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ιασωνίδου στην εξευτελιστική τιμή των 1.500 ευρώ, αντί των 8.000 ευρώ  που είχε ορίσει η Υπηρεσία  – μία απόφαση, εναντίον της οποίας η παράταξή μας είχε εναντιωθεί και  αγωνισθεί σθεναρά -  ο Κ. Χρ. Κορτζίδης αναγκάσθηκε να «ανακρούσει πρύμνα». 


Οπως φαίνεται και στο έγγραφο που ακολουθεί,  ο δήμαρχος προκηρύσσει  τώρα νέα  δημοπρασία, καθορίζοντας  το  όριο της προσφοράς για το υπόψη οικόπεδο στο ύψος των 8.000,00 €, δηλαδή όπως είχε προτείνει προ μηνών η Υπηρεσία του δήμου, την οποία όμως ο ίδιος είχε παντελώς αγνοήσει!     

Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
                                                                                                                  Αργυρούπολη: 11-9-2013
ΔΗΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ                                                                                 Αρ. Πρωτ.: 33433
Ταχ. Δ/ση: Λ.Κύπρου 68 Τ.Κ. 16452
Τηλ.:
213.2018.700, fax. 210-99.020.45
Δ/νση: Οικονομικών Υπηρεσιών
Πληροφορίες: Καραμήτρου Ερασμία
e-mail:
oikonomiki@elliniko.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης διακηρύσσει ότι:


Στις 24/9/2013 ημέρα τρίτη και ώρα 09:00, στο Δημοτικό Κατάστημα και ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής θα διεξαχθεί, ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ σύμφωνα με την υπ’ αρ. 136/2013 απόφαση της Ο.Ε. για την ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, με εμβαδόν 1.458,61 τ.μ, στο Ο.Τ. 65, ΘΕΣΗ ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γούναρη 38 - Ιασωνίδου –Πλάτωνος), της Δ. Κ. Ελληνικού.

Το όριο της πρώτης προσφοράς ορίστηκε στο ύψος των οχτώ χιλιάδων ευρώ (8.000,00 €) πλέον Χαρτοσήμου και ΟΓΑ χαρτοσήμου.

Η εγγύηση της συμμετοχής είναι 800,00 € δια καταθέσεως εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας του Εσωτερικού, η γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.
Πληροφορίες και αντίγραφο της διακήρυξης, παρέχονται από το Γραφείο μισθωμάτων του δήμου, (Λ. Κύπρου 68, 1ος όροφος). Αρμόδια υπάλληλος, Καραμήτρου Ερασμία, Τηλέφωνο:213.2018.750, FAX: 210.99.020.45.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, όπως έχει κατ’ επανάληψη  δηλώσει,  παρά τις ύβρεις που δέχεται από  τη δημοτική αρχή και παρά τις σκόπιμες διαστρεβλώσεις της αλήθειας που κάθε φορά αυτή επιχειρεί να προβάλλει , ασκεί αταλάντευτα τη θεσμική αρμοδιότητα  και τον αγώνα της με κάθε νόμιμο και θεμιτό τρόπο - και έτσι θα συνεχίσει - ενημερώνοντας πλήρως τους δημότες για τις παράνομες πράξεις και  παραλείψεις του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου