Ανακοινωσεις:

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Γιάννη Κωνστατάτου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών


Σημερα ειχα την τιμη να συναντησω στο γραφειο του τον Αρχιεπισκοπο Αθηνων κ πασης Ελλαδος κ.κ Ιερωνυμο. Η συζητηση με τον Μακαριωτατο ηταν για μενα μια πραγματικα μεγαλη εμπειρια αφου συζητησαμε για πολυ ωρα μεταξυ αλλων για τα προβληματα της χωρας αλλα κ του δημου μας σε τοπικο επιπεδο. Ηταν ηδη αριστα ενημερωμενος για το πλουσιο εργο των ενοριων μας στην Αργυρουπολη κ Ελληνικο με  τα συσσιτια αλλα κ για τον Καλο Σαμαρειτη. Ιδιαιτερη τιμη ηταν η εκτενης μας συζητηση για τα βιβλια μου κ κυριως για το τελευταιο που αφορα τον Κωνσταντινο Γερακη κ για τον οποιο ο Μακαριωτατος ζητησε περισσοτερες πληροφοριες. Σεμνος κ δεινος ομιλητης κερδιζει αμεσως τον συνομιλητη του.
O επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάνης Κωνσταντάτος συνάντησε στο γραφειο του τον Αρχιεπισκοπο Αθηνων και πασης Ελλαδος κ.κ Ιερωνυμο.

Η συζητηση με τον Μακαριωτατο ηταν, όπως δήλωσε ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος μετά το τέλος της συνάντησης, μια πραγματικα μεγαλη εμπειρια, αφου όπως τόνισε "συζητησαμε για πολυ ωρα μεταξυ αλλων για τα προβληματα της χωρας αλλα και τα του δημου μας σε τοπικο επιπεδο. 



"Ηταν ηδη αριστα ενημερωμενος για το πλουσιο εργο των ενοριων μας στην Αργυρουπολη και το Ελληνικο με τα συσσιτια, αλλα επίσης και για τον Καλο Σαμαρειτη. 

"Ιδιαιτερη τιμη ηταν η εκτενης μας συζητηση για τα βιβλια μου και κυριως για το τελευταιο που αφορα τον Κωνσταντινο Γερακη, για τον οποιο ο Μακαριωτατος ζητησε περισσοτερες πληροφοριες. Σεμνος και δεινος ομιλητης κερδιζει αμεσως τον συνομιλητη του"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου