Ανακοινωσεις:

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Επιτέλους κ. Κορτζίδη, σεβαστείτε τον αγώνα των εργαζομένων
Εν μέσω γενικού ξεσηκωμού και αντίδρασης για τα εντελώς απαράδεκτα μέτρα που θέλει να επιβάλλει η Κυβέρνηση, τα οποία πλήττουν βάναυσα το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους εργαζομένους σε αυτή, τα κεντρικά όργανα των ΟΤΑ ομόφωνα  αποφάσισαν, σε ένδειξη έντονης διαμαρτυρίας,  να κλείσουν για τρείς μέρες οι δήμοι της χώρας και να σταματήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, πλην της καθαριότητας.

Αυτήν ακριβώς την ώρα βρήκε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Χρ. Κορτζίδης, ως την πλέον κατάλληλη ευκαιρία,  να βγει και να μοιράζει στις γειτονιές της πόλης τις προπαγανδιστικές και αστείες ανακοινώσεις του για το τι … προτίθεται  να κάνει τώρα, κατόπιν εορτής, για το ΜΕΤΡΟ που θα λειτουργήσει σε λίγες μέρες !!

Επιτέλους κ. Κοτζίδη, σεβαστείτε τον αγώνα των εργαζομένων, υπέρ των  οποίων δήθεν κόπτεσθε, και τηρήστε τις αποφάσεις για το τριήμερο σταμάτημα της λειτουργίας των δήμων.

Τη στιγμή που οι υπηρεσίες του δήμου δεν λειτουργούν, εσείς μοιράζετε (με ποιους άραγε;) τις προπαγανδιστικές ανακοινώσεις σας. 

Αν τις μοιράζετε με στελέχη της παράταξής σας, να τις υπογράφετε ως παράταξη και όχι ως δήμος εν μέσω καθολικής απεργίας.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου