Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δικαίωση Κωνσταντάτου για την απαράδεκτη μίσθωση οικοπέδου από Κορτζίδη




Απόλυτη δικαίωση του επικεφαλής της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης  του δήμου  αποτελεί η από 17/6 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής,  με την οποία κάνει δεκτή την προσφυγή του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου κατά της απόφασης του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Χρ. Κορτζίδη, να μισθώσει σε ιδιώτη το οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ιασωνίδου στην τιμή των 1.500 ευρώ, αντί των 8.000 ευρώ που είχε ορίσει η Υπηρεσία του Δήμου!    

Η προκλητική αυτή απόφαση του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη  είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της παράταξής μας, ο επικεφαλής της οποίας προσέφυγε στην συνέχεια στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, η οποία την ακύρωσε ως παράνομη.

Στο σκεπτικό της εν λόγω ακυρωτικής απόφασης, μεταξύ των άλλων, τονίζεται και η παρανομία του Δημοτικού  Συμβουλίου, η πλειοψηφία του  οποίου επικύρωσε, χωρίς να έχει την αρμοδιότητα, την προκλητική αυτή απόφαση του κ. Χρ. Κορτζίδη.


Σημειώνεται, ότι ο δήμαρχος ερωτηθείς από τον κ. Γ. Κωνσταντάτο για το αν λαμβάνει χορηγία από παρακείμενη επιχείρηση που χρησιμοποιούσε το εν λόγω  οικόπεδο ως παρκινγκ , το παραδέχθηκε, λέγοντας ότι με αυτήν…. αγοράζει λάμπες!!

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ασκεί αταλάντευτα τη θεσμική αρμοδιότητα  και αγώνα της με κάθε νόμιμο και θεμιτό τρόπο και έτσι θα συνεχίσει.    

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου