Ανακοινωσεις:

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

4 χρόνια πριν, 25 Μαΐου 2014 : Επιστροφή στα έργα είπε και το έκανε πράξη!Επιστροφή στα έργα σας υποσχέθηκε προεκλογικά ο Γιάννης Κωνσταντατος και στις 25 Μαΐου 2014 εσείς του δώσατε εντολή να τα κάνει. Και τα έκανε και θα κάνει ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον.
Αν δεν είχατε δώσει εντολή για αλλαγή σελίδας τότε 4 χρόνια μετά η δημοτική συγκοινωνία δεν δεν είχε γίνει , οι παιδικές χαρές θα ήταν σάπιες, τα 3 Οικογενειακά Πάρκα που χαίρονται χιλιάδες άνθρωποι δεν θα υπήρχαν, τα προαύλια θα ρήμαζαν και τόσα άλλα που έγιναν σε όλους τους χώρους απλά δεν Θα είχαν γίνει.
Θα εξακολουθούσε ο Δήμος να βυθίζεται στη μιζέρια και την εγκατάλειψη γιατί έχουμε κρίση, μνημόνια και έλλειψη χρημάτων όπως θα σας έλεγαν οι προηγούμενοι ως δικαιολογία της ανικανότητας τους . Φυσικά θα είμασταν πρώτοι στις διαδηλώσεις και στις διαμαρτυρίες !
Ευτυχώς όμως ψηφίσατε σαν σήμερα τον Γ. Κωνσταντατο και όλη η Ελλάδα μιλάει για το θαύμα που έχει γίνει στον Δήμο μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δίχως χρήματα και με λιγότερο προσωπικό από ποτέ
Δήμαρχε σε ευχαριστούμε τόσο εσένα όσο και όλη την ομάδα σου .Την μεγάλη παράταξη μας και τα άξια στελέχη της..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου