Ανακοινωσεις:

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

"Βγήκαν οι πρώτοι ....σκελετοί" από το χρονοντούλαπο της λησμονιάς στον Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης


Τα τελευταία 4 χρόνια η διοίκηση Κωνσταντάτου έκανε το αδύνατο δυνατό: Εβγαλε τον Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης, από το τέλμα και την ανυποληψία – κατάσταση στην οποία τον παρέλαβε - και τον έφερε με σωρεία έργων και κοινωνικών δράσεων στην πρωτοπορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθιστώντας τον έτσι παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους.
Τον περασμένο Μάρτιο, το 3ο ανοιχτό Συνέδριο της μεγάλης και ανεξάρτητης δημοτικής παράταξής του "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" τον ανακήρυξε πανηγυρικά εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχό της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, εκφράζοντας έτσι την πανθομολογούμενη κοινή εκτίμηση και πεποίθηση, ότι θα είναι και πάλι ο μεγάλος θριαμβευτής τους!
Ετσι είναι και έτσι είναι βέβαιο ότι θα γίνει, όσο και αν οι ορκισμένοι παλαιοκαθεστωτικοί αντίπαλοί του προσπαθούν μάτια να αντιδράσουν, όπως μπορούν.
Ηδη μετά από τα 4 πρώτα, εξαιρετικά παραγωγικά, χρόνια της δημοτικής αρχής Κωνσταντάτου, έκαναν εκ νέου .....την εμφάνισή τους οι πρώτοι ξεχασμένοι παλαιοκομματικοί σκελετοί! Βγήκαν από το χρονοντούλαπο της αφάνειας και λησμονιάς, όπου τους έχουν τοποθετήσει οι πολίτες και άρχισαν να μιλούν δημόσια για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον μισητό εχθρό τους, τον λίαν αγαπητό Γιάννη των συνδημοτών του.
Τι πρόσφεραν, όμως, όλοι αυτοί οι κύριοι στο παρελθόν; Απολύτως τίποτα. Τι προσφέρουν στο παρόν; Απολύτως τίποτα. Τι έχουν να προσφέρουν στο μέλλον; Και πάλι απολύτως τίποτα!!...

Πολλά τίποτα μαζί σε μια ατελείωτη χρονοσειρά. 
Γι αυτό κι ανάλογα θα είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους. Οι πολίτες έχουν πια ξυπνήσει και η κρίση τους δίκαια, ανάλογη της προσφοράς του καθενός στον Δήμο τους.
από silvercity.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου