Ανακοινωσεις:

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Σε εκλογική ετοιμότητα και χάραξη πορείας νίκης η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»




Την Δευτέρα (16/7) πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής και της Δημοτικής Ομάδας της μεγάλης και ανεξάρτητης παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» του επικεφαλή της Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Αναλύθηκαν και συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα στο χώρο της Τ.Α. από την ψήφιση και εφαρμογή του νόμου για τον «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ1», ιδιαίτερα όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές που έχει καθορισθεί να γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Μάιο 2019.

Καθορίσθηκε ο οδικός χάρτης, ως και τα σημαντικότερα χρονικά ορόσημα (milestones) της πορείας και των δράσεων της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» μέχρι τις προσεχείς εκλογές, ειδικότερα δε των επιτροπών της Οργανωτικού και Προγράμματος, ώστε η παράταξη να εξασφαλίσει τη νέα εκλογική της νίκη για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το σημαντικό και πολυσχιδές έργο της προς όφελος των πολιτών και του δήμου.

Ομόφωνα και σε κλίμα ενθουσιασμού έγιναν δεκτές όλες οι σχετικές προτάσεις της εισηγήσεις του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, ο οποίος έκλεισε την 3ωρη συνεδρίαση του σώματος με την ενημέρωση των μελών της Κ.Ε. και των συμβούλων της παράταξης για τον νεοϊδρυθέντα Οργανισμό Διαχείρισης του πόλου Ελληνικού, του έργου του και του τρόπου στελέχωσής του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου