Ανακοινωσεις:

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η νέα Πολιτική Γραμματεία της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης» σε πλήρη δράση




Την Τετάρτη, 16-3-2017, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού – Αργυρούπολης» που εκλέχθηκε ομόφωνα από την Κεντρική Επιτροπή, που αποτελεί το ανώτατο Οργανο διοίκησής της.

Κατά τη συνεδρίαση λήφθηκαν οι πρώτες σημαντικές αποφάσεις για την οργάνωση και δραστηριοποίηση των δεκαεπτά τομέων δράσης της παράταξης στην κοινωνία,  για τον διάλογο με πολιτικούς χώρους, δημοτικές παρατάξεις και ανεξάρτητες προσωπικότητες, που έχουν τις ίδιες αυτοδιοικητικές θέσεις με την «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ», καθώς και για την υποβοήθηση της επιτυχούς ολοκλήρωσης του υπερφορτωμένου προγράμματος της Διοίκησης Κωνσταντάτου προς όφελος των πολιτών και του Δήμου.

Στα πλαίσια της μεγάλης δυναμικής που παρουσιάζει η παράταξη, ως ενός μεγάλου αυτοδιοικητικού κινήματος, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας καλωσόρισαν το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν πολλοί συμπολίτες μας – μη μέλη της παράταξης – και έκανε δεκτά τα αιτήματά τους να συμμετάσχουν ενεργά  στις Επιτροπές των Τομέων Δράσης της για την υποβοήθηση του έργου τους.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, της οποίας προέδρευσε ο συντονιστής της, κ. Γ. Πετράς,  διεξάχθηκε σε εξαιρετικό κλίμα  και θα επαναλαμβάνεται τακτικά μία φορά το μήνα και εκτάκτως, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και απαραίτητο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου