Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Γ. Κωνσταντάτου για την Εθνική Επέτειο - Tο Πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων



Κατά τον εορτασμό της  25ης Μαρτίου έτους 2017   θα πραγματοποιηθούν  στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη οι παρελάσεις σχολείων και φορέων.
Η παρέλαση  στην Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφ. Ιασωνίδου με κατεύθυνση από την οδό Αμαζόνων έως την Ριζούντος και της  Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθεί στη οδό Μαρίνου Γερουλάνου με κατεύθυνση από την οδό Στ.Σαράφη μέχρι και την οδό Μακεδονίας.
Η εκφώνηση του πανηγυρικού στην Αργυρούπολη θα γίνει από το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης , κα Τζάκου Αμαλία και στο Ελληνικό από το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού κ. Περικλή Παπαδημητρίου.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος θα παραστεί και στις δύο παρελάσεις των δημοτικών κοινοτήτων.  
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ
Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα Εθνικής Μνήμης, αυτογνωσίας, αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας. Είναι η μέρα που το θείο μπόλιασε το ανθρώπινο με ευλογία και αγάπη, τη δύναμη της δημιουργίας και της δόξας. Είναι η μέρα που θυμούμαστε τους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες του Έθνους μας και ταυτόχρονα τους αποτείνουμε την οφειλόμενη τιμή γιατί πίστεψαν, πάλεψαν με ανιδιοτέλεια και θυσιάστηκαν για την ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εθνική ανεξαρτησία.
Παραδειγματιζόμενοι από τους ηρωικούς  αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας, σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες αναζητούμε να βγούμε από το τέλμα και την απαξίωση και να οδηγηθούμε σε μια νέα αναγέννηση, ικανή να μας τοποθετήσει ξανά στο επίκεντρο των μεγάλων – υψηλών εθνικών και κοινωνικών επιτευγμάτων, αντάξιων της ιστορίας της φυλής και του Έθνους μας.
Γι  αυτό το σκοπό και μόνο πρέπει να αγωνιζόμαστε σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και θα τον επιτύχουμε όλες και όλοι μαζί, ένα σώμα με μία ψυχή. Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με όλες μας τι δυνάμεις.
Σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά, με υγεία και αποφασιστικότητα, σταθεροί στις ανθρώπινες και διαχρονικές αξίες που αρμόζουν στο έθνος μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου