Ανακοινωσεις:

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Σας περιμένουμε,αυτή τη Κυριακή στα εγκαίνια του 2ου Οικογενειακού Πάρκου Ελληνικού.- Δήλωση ΔημάρχουΓιάννης Κωνσταντάτος: Κοιτάμε μπροστά 
"Κοιτάμε μπροστά και κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για τους συνδημότες μας" δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος. 

"Δεν μας πτοούν οι συκοφαντικές επιθέσεις μερίδας της αντιπολίτευσης, ούτε η "λάσπη" με τη μορφή φυλλαδίων με τα οποία βρωμίζουν την πόλη και που σε καιρούς οικονομικής κρίσης, αφειδώς εκδίδουν και μοιράζουν, προσπαθώντας να μας αντιπολιτευθούν. 

Εμείς θα συνεχίσουμε να νοικοκυρεύουμε τα του οίκου μας, σε πείσμα όλων αυτών που θεωρούν ότι η λέξη Δημοκρατία είναι συνώνυμο της ασυδοσίας. 

Όσο δε για τους χαρακτηρισμούς που μας αποδίδουν τους επιστρέφουμε στους εμπνευστές τους και τους προτρέπουμε να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Οι πρακτικές και η φρασεολογία που μεταχειρίζονται το μόνο πράγμα που δείχνουν είναι ότι, αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να βρίζουν και να λασπολογούν, γιατί τα έργα τους η πόλη δεν τα είδε. 

Αδιάψευστος μάρτυρας άλλωστε ο χώρος που θα εγκαινιάσουμε την Κυριακή. Τον παραλάβαμε απ' αυτούς αλάνα και τον μετατρέψαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε στολίδι, γιατί εμείς παρά την πολεμική που δεχόμαστε, προχωράμε και κάνουμε τα λόγια μας πράξη

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΕΡIΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ πιστοποιημένη για την ασφάλεια των οργάνων της
2. ΓΗΠΕΔΟ 5 Χ 5 με πιστοποιημένο χλοοτάπητα FIFA
3. ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
4. ΧΩΡΟΥΣ ΠΙΚ – ΝΙΚ
Μέρα με την μέρα νοικοκυρεύουμε τον Δήμο μας!"

Έτσι  είχε παραλάβει το χώρο η δημοτική αρχή του Γιάννη Κωνσταντάτου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου