Ανακοινωσεις:

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τα Αθλητικά Σωματεία Ελληνικού – Αργυρούπολης δεν είναι «μαγαζάκια»


To A' Στάδιο Ελληνικού - Αργυρούπολης όπως είναι σήμερα
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο (27/1), μεταξύ των άλλων,  η στάση των εισβολέων της υποκινούμενης από τον κ. Κορτζίδη «συλλογικότητας» απέναντι στα Αθλητικά Σωματεία Ελληνικού – Αργυρούπολης, στα οποία επιτέθηκαν φραστικά με σφοδρότητα, χαρακτηρίζοντάς τα……«μαγαζάκια» που κάνουν δήθεν ….. το χατίρι της διοίκησης του Δήμου! 

Είναι αξιοσημείωτο,  μάλιστα, ότι σύμβουλος του πρ. δημάρχου έφθασε στο σημείο να ρωτήσει, αν τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας πληρώνουν στο δήμο, ενώ επιτέθηκαν και στον παριστάμενο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. εκπρόσωπο των Αθλ. Σωματείων, κ. Γ. Καλογερά.

Ως γνωστόν, τα Αθλητικά Σωματεία του δήμου, απαιτούσαν από τον κ. Κορτζίδη, τον καιρό της θητείας του, να μπει τάξη και έλεγχος στο Α’ Στάδιο Αργυρούπολης, το οποίο επί των ημερών του είχε μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Υπογραμμίζουμε, ότι τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας δεν είναι «μαγαζάκια», όπως οι «διαμαρτυρόμενοι» φίλοι του κ. Κορτζίδη τα αποκαλούν, και φυσικά δεν πληρώνουν στον Δήμο, μιας και μέσα σε αυτά, υπό την καθοδήγηση  και επίβλεψή τους, αθλούνται συστηματικά τα παιδιά, οι έφηβοι και οι νέες και νέοι της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, διακρινόμενοι για τις αθλητικές επιδόσεις τους, εντός και εκτός Ελλάδος!...

Δηλώνουμε, ότι στηρίζουμε την αθλητισμό της πόλης μας που χρησιμοποιεί τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου με κανονισμούς και τάξη, σύμφωνα με όσα προβλέπονται και εφαρμόζονται παντού, με βάση τους ισχύοντες, εδώ και χρόνια, αθλητικούς νόμους και σχετικές διατάξεις.

Παραδίδουμε τον πρ. δήμαρχο και την παρέα του στην χλεύη όλου του αθλητικού κόσμου της πόλης μας.

Καλούμε τους συνδημότες μας να απομονώσουν όλους αυτούς που παίζουν παιχνίδια σε βάρος τους και σε βάρος την ομαλής λειτουργίας και ανάπτυξης του Δήμου μας

Δηλώνουμε, τέλος, ότι στηρίζουμε πλήρως και ανεπιφύλακτα τη Δημοτική Αρχή να βάλει τάξη και κανόνες στο Α’ Στάδιο Αργυρούπολης, που αποτελεί στολίδι της πόλης, ένα από καλύτερα στάδια της Αττικής και της χώρας, πιστοποιημένο από τις διοργανώτριες αρχές αγώνων.


Τοποθέτηση μακλετών που έλειπαν από τα γήπεδα 
 Γραφείο Τύπου ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, 1-2-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου