Ανακοινωσεις:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μόνο τα όπλα δεν έχουν πάρει ακόμα εναντίον μας!




Ως τώρα η παράταξη του πρώην Δημάρχου μας είχε συνηθίσει σε συνεχείς αήθεις επιθέσεις, τα ψέματα και τις κίτρινες φυλλάδες  τις ποτισμένες με απροκάλυπτο μίσος εναντίον του Δημάρχου, κ. Γ. Κωνσταντάτου. Στην λάσπη και στο μίσος τους δηλώσαμε ότι  απαντάμε με το έργο μας, που το βλέπει καθαρά όλος ο λαός του Δήμου μας.

Τώρα προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω. Αφού είδαν, ότι δεν μπόρεσαν να μας ανακόψουν στην εκτέλεση του προγράμματος μας για την ανάπτυξη του Δήμου, επιστράτευσαν…. τραμπούκους με στόχο να μας εκφοβίσουν για να πάρουμε πίσω τον, σύμφωνα μτ ον νόμο,  νόμο Κανονσμό για την λειτουργία και την ελεγχόμενη είσοδο στο Α’ Στάδιο Αργυρούπολης.

Είναι γνωστό ότι ποτέ ο κύριος Κορτζίδης δεν ήθελε την τάξη και τους νόμους. Το απέδειξε εξ’ άλλου  περίτρανα κατά τη διάρκεια της θητεία του με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Το μπάχαλο και οι διαδηλώσεις ήταν και είναι η ουσία της ύπαρξης του ίδιου και της παράταξής του..

Λίαν αποκαλυπτική είναι και η απάντησή τους σε σχετικό ερώτημα του Δημάρχου, στην οποία παραδέχθηκαν δημόσια, ότι δεν είχαν διαδηλώσει ποτέ κατά τη διάρκεια της θητείας Κορτζίδη, αλλά ούτε και σε άλλους όμορους δήμους για  τα θέματα αυτά!! 

Οι τραμπούκοι που επιστράτευσαν « σταύρωσαν» επί 5 ώρες το δημοτικό συμβούλιο με προφανή στόχο να το διαλύσουν! Μας απαγόρευσαν…. να ομιλούμε, ή να έχουμε άποψη και όταν είδαν, ότι δεν θα πάρουμε πίσω την απόφαση για τον, σύμφωνα με τους νόμους, Κανονισμό Λειτουργίας του Σταδίου, έδωσαν….. εντολή στην δημοτική ομάδα Κορτζίδη να αποχωρήσουν, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο σχετικό βίντεο της συνεδρίασης του Δ.Σ. Και φυσικά αποχώρησαν, όλοι μαζί!!. Κάποιος δε φώναξε, ότι δεν μας αναγνωρίζει ως νόμιμη εκλεγμένη διοίκηση. Ούτε και ο κύριος Κορτζίδης μας αναγνωρίζει, αφού είχε δηλώσει, ότι αυτή η διοίκηση είναι... προσωρινή!!

Κραύγαζαν,  ότι  η δημοτική αρχή δεν έχει το  δικαίωμα να εφαρμόζει  νόμους και διατάξεις και να αποφασίζει, ως υπεύθυνη απέναντι στους πολίτες διοίκηση ,για το τι θεωρεί καλό για την πόλη που την εξέλεξε. Ο δήμαρχος τους απάντησε πως τότε… ας πάρουν τα όπλα, να κάνουν επανάσταση, να καταλάβουν το δημαρχείο και ….να τον ανατρέψουν. Μόνο αυτό άλλωστε δεν έχουμε ζήσει ακόμα! 

Όμως, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι αυτοί  και το αφεντικό τους, κ Κορτζίδης: Οσο και να μας βρίζουν, όσο και να διαδηλώνουν καθημερινά με τα λιγοστά τους άτομα, εμείς θα εφαρμόσουμε αταλάντευτα την πολιτική για την οποία μας τίμησε και μας έδωσε ρητή εντολή ο λαός της πόλης δημοκρατικά στις εκλογές. Θα φτιάχνουμε και θα αναμορφώνουμε τις παιδικές χαρές, τα σχολεία, τα γήπεδα, τα πεζοδρόμια και ό,τι  αυτοί άφησαν πίσω τους εγκαταλελειμμένα να σαπίζουν .

Ασχολούμαστε με τα κοινά πολλά χρόνια. Πάντα υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες. Αλλά, αυτό το πρωτοφανές στα χρονικά του Δήμου κσι της Τ.Α., που προσπαθεί να επιβάλλει η ομάδα Κορτζίδη και οι περί αυτόν στα πλαίσια μιας φασίζουσας λογικής που λέει «θα σας υποχρεώσουμε με τον τσαμπουκά να κάνετε αυτό που θέλουμε εμείς», δεν το έχουμε ξαναδεί από καμία πολιτική παράταξη, ποτέ.

Όμως  ατύχησαν. Γιατί μπορεί να μην καταδικάζουν αυτούς που βανδαλίζουν παιδικές χαρές, γήπεδα, σχολεία, πλατείες , στάδια κ.α., αλλά τους καταδικάζει ήδη ολόκληρη η πόλη που έχει πληρώσει ακριβά το μπάχαλο της άεργης διοίκησης τους.

Και φυσικά στα άκρα που πλέον εκπροσωπεί ο κ. Κορτζίδης και η παρέα του( τι θλιβερή κατάληξη για μια ιστορική παράταξη να είναι συνοδοιπόρος των άκρων) δεν θα υποχωρήσουμε, ούτε βήμα.

Εμείς θα συνεχίσουμε προσηλωμένοι σταθερά στο έργο μας και στην προσφορά μας στους συμπολίτες μας και, τελικά,  όλοι κρινόμαστε εκ τους αποτελέσματος


Γραφείο Τύπου, 30-1-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου