Ανακοινωσεις:

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

«Φωνάζουν» οι ανεύθυνοι – υπεύθυνοι … να φοβηθεί ο νοικοκύρης!


Ατελείωτο πανικό  δείχνει να διακατέχει τον πρώην δήμαρχο και την παράταξή του από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παραπέμψει στην δικαιοσύνη την πολύκροτη υπόθεση «Αθηνά», που αφορά την για πολλά  χρόνια  παράνομη συνεργασία του δήμου με ιδιώτη στην περισυλλογή μπαζών η οποία κατά την εκτίμηση του πορίσματος των υπηρεσιών υπήρξε επιζήμια για τον δήμο. 
Αφού πρώτα, αποφεύγοντας κάθε διάλογο, δραπέτευσε  από το  Δ.Σ .που είχε ως πρώτο θέμα την αναλυτική ενημέρωση των μελών του για όλα τα στοιχεία της εν λόγω υπόθεσης, βγάζει τώρα συνεχείς ανακοινώσεις – μονολόγους με τους διάφορους ισχυρισμούς του.
Ανακοινώσεις φλύαρες που επιχειρούν μάταια να δικαιολογήσουν το πως και γιατί παρανομούσαν ως διοίκηση τόσα χρόνια εις βάρος τους δήμου, ακόμη και παρά και τις επισημάνσεις και διαμαρτυρίες  εργαζομένων του.
Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο ίδιος και η παράταξή του δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη, ότι για την υπόθεση αυτή  τον λόγο  πλέον έχει η δικαιοσύνη. Επομένως, σε αυτήν πρέπει  πλέον να εξηγήσουν τις διάφορες «φλυαρίες» που αναγράφουν  τώρα στις ανακοινώσεις τους και όχι στη δημοτική αρχή, που δεν είναι δικαστής για να κρίνει και να αποφασίσει. Αν η δικαιοσύνη τις αποδεχτεί, τότε θα δικαιωθούν. Αν όμως όχι, τότε  θα υποστούν, τόσο ο ίδιος, όσο και οι σημερινοί συνεργάτες του, τις συνέπειες......

Όπως έχει  κατ΄ επανάληψη τονισθεί,  από την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα δημοτική αρχή  έχει καταγράψει τα πάντα, όλα δηλαδή όσα συνέβησαν επί των ημερών τους, όπως και ποιοί ιδιώτες βρισκόντουσαν με την δική τους ανοχή, ή και εντολή, εντός του δήμου. .
Ολοι αυτοί οι κύριοι, τόσο εκείνοι που στάθμευαν αυτοκίνητα, όσο και οποιοσδήποτε άλλος καταγράφηκε, έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν , όπως για παράδειγμα η εταιρεία χωματουργικών εργασιών για την οποία σήμερα η προηγούμενη διοίκηση έχει το θράσος να εγκαλεί τη νέα δημοτική αρχή, παρ’ ότι γνωρίζουν, ότι σε χώρο του δήμου  δεν βρίσκεται πλέον κανένας ιδιώτης και πολύ περισσότερο η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία κατέφυγε σε χώρο αυτόνομο που δεν ανήκει στο δήμο.
Επίσης, επειδή ο πρώην δήμαρχος και η παράταξή του «εξ’ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια», τους πληροφορούμε ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία , προφορική ή άλλη, με καμία εταιρεία εξ αυτών που εκδιώξαμε  .Συνεπώς τα δήθεν ερωτήματα που θέτουν στις ανακοινώσεις τους, να τα απευθύνουν στον ιδιοκτήτη του χώρου και όχι στον δήμο.
Προφανώς οι ανεύθυνοι - υπεύθυνοι της προηγούμενης δημοτικής αρχής,  θυμόνται  τις δικές τους παράνομες συνεργασίες, όπως αυτή με τον «Αθηνά», η οποία πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, ή και άλλες, που  ελάμβαναν χώρα επί των ημερών τους.
Δείχνουν να ξεχνούν, ότι εκείνοι μας «παραδώσαν» όλους αυτούς τους ιδιώτες μέσα και εμείς τους εκδιώξαμε από το οικόπεδο στο νεκροταφείο, στην μεταφόρτωση και όπου αλλού τους βρήκαμε  να υπάρχουν με τη δική τους ευλογία,  πλην  βέβαια των φίλων τους στον «Αθηνά», οι οποίοι έσπευσαν να εξαφανισθούν μόλις ο πρώην δήμαρχος έχασε τις εκλογές..
Θα τους συνιστούσαμε λοιπόν να μην χάνουν  την ψυχραιμία τους και να αφήσουν επιτέλους κατά μέρος την γνωστή  σε όλους αποπροσανατολιστική προπαγάνδα τους που δεν πείθει πια κανένα , γιατί το μόνο που επιτυγχάνουν,, είναι να εκτίθενται ακόμα περισσότερο, αφού η δικαστική έρευνα δεν έχει αρχίσει ακόμη και  κανείς  δεν  ξέρει τι εκπλήξεις μπορεί να κρύβει.
Υπομονή λοιπόν και όλα θα έρθουν στο φως για να λάμψει η αλήθεια, είτε το θέλουν, είτε όχι.

Γραφείο Τύπου ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, 8-3-2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου