Ανακοινωσεις:

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

«Αντιπολιτευτική» λάσπη αυτοί. ...Εργα εμείς!


Η παράταξη του πρώην δημάρχου έχει πλέον υπερβεί κάθε αποδεκτό όριο στην αποτυχημένη «αντιπολιτευτική» τακτική της, που – παραβλέποντας την επιβαλλόμενη από το ρόλο της εποικοδομητική κριτική - κινείται μεταξύ ψευδολογίας, επιχείρησης παραπλάνησης των πολιτών – όπως εξ’ άλλου έκανε πάντα - και χυδαιότητας.

Εχοντας ως στόχο τον… «μισητό» σε αυτήν Δήμαρχο, κ Γιάννη Κωνταντάτο και το πολυσχιδές σημαντικότατο έργο και δράσεις της διοίκησής του σε όλους τους τομείς – κοινά αναγνωρίσιμο και πρωτοφανές στην περίοδο της μεγάλης κρίσης – βλέποντας ότι όσα λέει και πράττει δεν έχουν πλέον καμία απήχηση στους πολίτες, αποφάσισε να προχωρήσει ένα ακόμη βήμα στον κατήφορο της τέτοιου είδους «αντιπολίτευσής» της....


Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο, που δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και εγκαινιάσθηκε από τον κ. Γιάννη Κωνσταντάτο τον Μάιο 2015.
Εναν χώρο που τον είχε παραλάβει από τον πρ. δήμαρχο ως μία ανοιχτή αλάνα, σκοτεινή και γεμάτη σκουπίδια. Εβγαλε λοιπόν ο πρ. δήμαρχος φωτογραφίες τα δάπεδα που είχε εναποθέσει εκεί προσωρινά ο εργολάβος πριν τις εορτές,  για να τα τοποθετήσει, αμέσως μετά, στην Παιδική Χαρά, με σκοπό να «αποδείξει» ψευδόμενος, ότι δήθεν το Πάρκο έχει …εγκαταλειφθεί!! 

Επιπρόσθετα, φωτογράφησε στο μέσο του χειμώνα τα εποχιακά φυτά του βοτανικού κήπου, ισχυριζόμενος ότι δήθεν έχουν εγκαταλειφθεί και ξεράθηκαν… από την Διοίκηση!!

Εφθασαν μάλιστα στο σημείο να εγκαλούν τον Δήμαρχο για έναν συνεργάτη του, που έχει ήδη παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, επειδή βρίσκεται σε δικαστική εκκρεμότητα υπόθεσή του άσχετη με τον δήμο!

Ποιοι; Αυτοί που για τον τραγικό θάνατο του 13χρονου στο Λούνα Πάρκ δεν έχουν βρει ακόμη το φιλότιμο να ζητήσουν δημόσια μία συγνώμη, ενώ εγκαλούν το νέο Δήμαρχο για δήθεν θέματα ηθικής τάξης, ενώ οι ίδιοι παρέμειναν στην πρ. διοίκηση, η παραμένουν ακόμη στις θέσεις τους, παρά τα ποινικά κ.α. δικαστήρια που εκκρεμούν σε βάρος τους.

Οι τελευταίοι λοιπόν που πρέπει να ομιλούν περί ηθικής είναι ο πρώην δήμαρχος, που κρύφτηκε και δεν ανάλαβε ποτέ τις ευθύνες του μέχρι σήμερα.

Οι σύμβουλοι και συνεργάτες του Δημάρχου έχουν όλοι τους λευκό ποινικό μητρώο, ενώ, σε κάθε περίπτωση, δουλεύουν στο ωράριο που τους θέλει ο Δήμαρχος και όχι η αντιπολίτευση. Το έργο δε της Διοίκησης είναι συνολικό, απτό και ορατό σε όλους τους πολίτες, ενώ το τι προσφέρει έκαστος σε αυτό το κρίνει ο Δήμαρχος και όχι η παράταξη του κ. Κορτζίδη.

Αντιλαμβανόμαστε την αφάνεια και την ανυποληψία στην οποία έχει περιπέσει η παράταξη του πρ. δημάρχου και η γερασμένη δημοτική ομάδα του.

Όμως, αν νομίζουν, ότι θα κρατηθούν στην επιφάνεια με πολιτικάντικα «γιουρούσια», παραπλανητικές φωτογραφίες από δήθεν εγκαταλελειμμένα έργα που εμείς φτιάξαμε και συνειδητή σπίλωση ανθρώπων που έχουν δικαστικές εκκρεμότητες για άσχετα με τον δήμο θέματα,  είναι πλήρως γελασμένοι.

Λυπούμαστε δε, που οι σημερινοί διοικούντες την παράταξη του Κώστα Κορτζίδη, του ιστορικού στελέχους και ιδρυτή της, ευτελίζουν σήμερα τόσο πολύ το όνομά του.

Κρίμα…. 



Η εικόνα του βοτανικού κήπου σήμερα. Η φύση κοιμάται τον χειμώνα. Αυτό... καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Γραφείο Τύπου, 19-2-2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου