Ανακοινωσεις:

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας 2016 της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ"



kopi pitas ep 4


Το βράδυ του Σαββάτου (16/2) η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης» του Δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, έκοψε μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα την πρωτοχρονιάτικη πίτας της, σε πολυκέντρο της περιοχής.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων του Ελληνικού - Αργυρούπολης
Όμως, ο χώρος αυτός αποδείχτηκε τελικά μικρόςγια τα περίπου 300 παρεβρισκόμενα μέλη και φίλους της παράταξης, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός.
kopi pitas ep 0
Πάντως, αυτό δεν εμπόδισε τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από έκδηλη αγάπη και ενθουσιασμό – το κύριο χαρακτηριστικό της μοναδικής αυτής βραδιάς - που εντυπωσίασε.  
kopi pitas ep 1
Ο Δήμαρχος κ. Γ. Κωνσταντάτος μετά της συζύγου του, του Προέδρου του Δ.Σ. και όλα τα εκλεγμένα μέλη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, περιτριγυρισμένος από όλους τους Αντιδημάρχους του - κ.κ. ΚρητικόΤογρίδηΞηνταβελώνηΜηνόπουλοΙασωνίδη και κα Φουσκίδου -  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιάννη Τσαρπαλή, όλους τους δημοτικούς συμβούλους του, τις Προέδρους των δυο δημοτικών Κοινοτήτων - κες Κατσαρού και Κορίλη - και όλους τους Τοπικούς Συμβούλους του, έκοψε μαζί με τον Γραμματέα της Παράταξης, κ. Ν. Αρβανίτη, τα  πρώτα δύο κομμάτια της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενος σε όλες και όλους Καλή Χρονιά  με Υγεία και προκοπή, ενώ πρόσθεσε λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:
kopi pitas ep 2
Η στιγμή της κοπής της πίτας
«Αγαπητές φίλες και φίλοι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν πτοούμαστε., Χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων μας, μαζί με τους  εργαζόμενους του δήμου μας, καθώς και την έμπρακτη αγάπη και συμπαράσταση των συνδημοτών μας,. κατορθώσαμε, μέσα σε ένα μόλις χρόνο, να υλοποιήσουμε μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων και δράσεων σε όλους τους τομείς του προγράμματος μας, πράγμα που μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αταλάντευτα  για τη συνεχή ανάπτυξη του Δήμου και την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την υπεράσπιση των συμφερόντων τους.... 
»Η παράταξή μας αποτελεί μία μεγάλη ενωμένη και δραστήρια οικογένεια, που συνεχώς διευρύνεται. Είμαι δε ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί σε τούτον εδώ τον χώρο προ ολίγων ετών έγινε η πρώτη κοινή συνεστίαση των τριών πρώην παρατάξεων του δήμου μας. Αυτό ήταν το  πρώτο βήμα που στη συνέχεια οδήγησε στη συνένωση τους και στη δημιουργία της μεγάλης ενιαίας  και ανεξάρτητης παράταξής μας, της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ»
Κατέληξε ευχαριστώντας θερμά όλες και όλους και ιδιαίτερα τα μέλη της παράταξης που εργάσθηκαν εντατικά για την άρτια οργάνωση και επιτυχία της ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης    
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης απένειμε  από μία τιμητική πλακέτα της «ΕΝΩΝΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» στα τρία πρώτα στελέχη της για το έργο που πρόσφεραν διαχρονικά και εξακολουθούν να προσφέρουν στην παράταξη..
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η βράβευση αυτή θα καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο και για άλλα στελέχη της παράταξης για το έργο που προσφέρουν σε αυτή.
kopi pitas ep 5
Ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος μετά της συζύγου του και το ζεύγος Γιώργου Κωνσταντάτου
Ακολούθησε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με εξειρετικού εκτελεστές που ενθουσίασε τους πάντες.
kopi pitas ep 3 krit togr
Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τογρίδης και Κρητικός και ο κ. Μπ. Πολιτίδης
kopi pitas koril papad
Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελληνικού, κα Κορίλη μετά του ζεύγους Παπαδημητρίου  
kopi pitas konstant kyries
Κατά κοινή ομολογία, η φετεινή κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" ήταν μια όντως ιδιαίτερα θερμή και ξεχωριστή εκδήλωση.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου