Ανακοινωσεις:

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Συνωστισμός και ενθουσιασμός στην κοπή της πίτας της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ»


Το βράδυ του Σαββάτου (30/1) η δημοτική παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης» έκοψε σε κέντρο της δημοτικής κοινότητας Ελληνικού την πρωτοχρονιάτικη πίτας της.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης η μεγάλη συμμετοχή στελεχών και φίλων της παράταξης  που κατέκλεισαν με την παρουσία και συμμετοχή τους τον χώρο της εκδήλωσης, δημιουργώντας συνθήκες συνωστισμού!
Στον χαιρετισμό του, ο επικεφαλής της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, καταχειροκροτούμενος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους  πάντες, ευχήθηκε σε όλες και όλους χρόνια πολλά, ενώ αναφέρθηκε στα σημαντικότερα έργα και δράσεις της νέας δημοτικής αρχής που έχουν ήδη υλοποιηθεί – παρά τις μεγάλες κ.α. δυσκολίες - σε χρόνους-ρεκόρ, καθώς και στους αμέσως επόμενους στόχους και δράσεις που πρόκειται σύντομα να υλοποιηθούν, βάσει και με οδηγό το πρόγραμμα της παράταξης που υπερψήφισαν οι πολίτες.


Κομμάτι της πίτας έκοψαν, επίσης, απευθύνοντας και σύντομο χαιρετισμό,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιάννης Τσαρπαλής, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Κρητικός. Τογρίδης, Μηνόπουλος, Χηνταβελώνης,  Ιασωνίδης , οι πρόεδροι των δύο δημοτικών  κοινοτήτων Ελληνικού και Αργυρούπολης, κες  Ε. Κορίλη και Η. Κατσαρού, ο γραμματέας της παράταξης, κ. Νικ. Αρβανίτης, εκπρόσωποι της νεολαίας, των εθελοντών, του  πολιτισμού κ.α.

Τυχερός της βραδιάς με το φλουρί της πίτας, αναδείχθηκε  ο οργανωτικός υπεύθυνος της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, κ. Στ. Παντελόπουλος.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου