Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Άλλη μια επιτυχημένη σύνοδος της Κ.E. της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» - Εγκαίνια του Γραφείου της στο Ελληνικό στις 24/10



Την Τετάρτη, 16-10-2013, συνήλθε στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ», μετά από πρόσκληση του επικεφαλή της κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.

Σύμφωνα με την ημερησία διάταξη της συνόδου, έγινε  ο σύντομος  απολογισμός  των δράσεων και λοιπών πεπραγμένων της παράταξης  για την περίοδο Φεβρουάριος – Οκτώβριος 2013, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός.

Ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος αναφέρθηκε στη νέα στρατηγική δράσης της παράταξης για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη σύγκληση της Κ.Ε., στα πλαίσια της οποίας, όπως αποφασίσθηκε, θα γίνει και αναδιοργάνωση των υφιστάμενων πολλών Επιτροπών Εργασίας της, με στόχο αυτές να γίνουν  πιο λειτουργικές  και  αποτελεσματικότερες.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των πολλών μελών της Κ.Ε. που έλαβαν τον λόγο και τοποθετήθηκαν στα θέματα της ημερησίας διάταξης. ενώ, παράλληλα, ανέπτυξαν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους για την «έτι περαιτέρω» βελτίωση της λειτουργίας της παράταξης, αν και όπως τονίσθηκε από το σύνολο των ομιλητών, αυτή βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Ο  κ. Γιάννης Κωνσταντάτος  καλωσόρισε τις  προσωπικότητες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού που είχαν κληθεί να παρακολουθήσουν τις εργασίες της και ευχαρίστησε ονομαστικά, όσα μέλη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ δούλεψαν άοκνα για την επίτευξη των τελευταίων στόχων που είχαν τεθεί και οι οποίοι, όπως τόνισε, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Tέλος ανακοινώθηκε,  ότι ο Αγιασμός και τα εγκαίνια του Γραφείου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ στο Ελληνικό (Τραπεζούντος και Ιασωνίδου) θα γίνουν  την Τετάρτη, 24-10-2013, ώρα 7:30 μμ. , καλώντας ταυτόχρονα  όλα τα μέλη και τους φίλους  να παραστούν.. Στο Γραφείο αυτό, που δημιουργήθηκε από την ανάγκη νέων ανθρώπων, μελών και φίλων της παράταξής, να υπηρετήσουν τον δήμο θα συναντούμε καθημερινά τους πολίτες του Ελληνικού με τους οποίους θα συζητήσουμε, θα προβληματιστούμε και θα καταγράψουμε τις προτάσεις τους για το  Ελληνικό, καθώς και τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Θα αποτελούσε τιμή και ιδιαίτερη χαρά για εμάς να παραστείτε στον Αγιασμό και τα εγκαίνια του Γραφείου της δημοτικής μας  παράταξής  «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» στο Ελληνικό

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 7:30 μμ, Τριπόλεως και Ιασωνίδου

Στο Γραφείο αυτό, που δημιουργήθηκε από την ανάγκη νέων ανθρώπων, μελών και φίλων της παράταξής μας, να υπηρετήσουν τον δήμο θα συναντούμε καθημερινά τους πολίτες του Ελληνικού με τους οποίους θα συζητήσουμε, θα προβληματιστούμε και θα καταγράψουμε τις προτάσεις τους για το  Ελληνικό, καθώς και τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

      Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ                                                   Τα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου