Ανακοινωσεις:

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση Κωνσταντάτου, δέσμευση Γεωργιάδη: Δεν θα φύγει ο ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) από την Αργυρούπολη!




Μετά την χθεσινή (30/) μαζική συγκέντρωση ενημέρωσης - διαμαρτυρίας στο Α ΚΑΠΗ που συγκαλέσαμε, όπου εκατοντάδες συνδημότες μας υπέγραψαν το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας για να μην φύγουν τα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ (Πρώνη ΙΚΑ) από την Αργυρούπολη, ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνης Γεωργιάδης, με δική του πρωτοβουλία, κάλεσε σήμερα το πρωί στο γραφείο του τον επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της «Ενωμένης Πόλης», κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, τον διευθυντή των ιατρείων του  ΕΟΠΥΥ Αργυρούπολης, κ. Λάμπη Παπαιώαννου, και παρουσία κλιμακίου συμβούλων της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ,  αφού διάβασε το ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των δημοτών, που του επέδωσε προσωπικά ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε απόλυτα σαφή  και κατηγορηματικό τρόπο (η δήλωση του αυτή μαγνητοσκοπήθηκε σε σχετικό βίντεο, το link του οποίου επισυνάπτεται), πως δεσμεύεται προσωπικά, ότι δεν θα κλείσουν τα πολυϊατρεία της Αργυρούπολης, ούτε θα συγχωνευθούν με αυτά της Γλυφάδας.


Εξήγησε μάλιστα προς όλους τις όποιες αλλαγές που προτίθεται να κάνει, οι οποίες όμως, όπως δήλωσε,  σε καμία περίπτωση δεν θα θίξουν την πρωτοβάθμια υγεία σε όλους ανεξαιρέτως τους δήμους της χώρας.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,  ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια από οποιονδήποτε με σκοπό να παραπληροφορήσει, ή να δημιουργήσει ένταση μαζί με κύκλους που θέλουν να φύγουν τα ιατρεία από την Αργυρούπολη για να εξυπηρετήσουν, είτε κομματικά, είτε συνδικαλιστικά, είτε άλλου είδους συμφέροντα θα μας βρουν σύσσωμους σκληρά απέναντι του. 



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

http://www.youtube.com/watch?v=CJ7g8OMGZYE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου