Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ



Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Η δημοτική μας παράταξη, η ανεξάρτητη μεγάλη παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών και κατοίκων για την ανάγκη της τακτικής συγκέντρωσης περισσευούμενων φαρμάκων και ειδών προσωπικής υγιεινής για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, που έχει ήδη εξυπηρετήσει 7.500 συνανθρώπους μας που έχουν ιατροφαρμακευτικές ανάγκες.



Καθημερινά συγκεντρώνουμε στα γραφεία μας φάρμακα, ενώ ήδη έχουμε παραδώσει μια ποσότητα στο ΜΚΙ. Σημειώνουμε επίσης, πως ήδη 3 γιατροί -στελέχη μας εργάζονται εκεί, ως εθελοντές.



Η εκστρατεία μας αυτή θα συνεχιστεί αμείωτη. Ολοι εμείς στην "Ενωμένη Πόλη" αισθανόμαστε περήφανοι, γιατί αυτή ακριβώς είναι η ουσία της ενασχόλησης μας με τα κοινά: Να είμαστε κοντά με χέρι βοηθείας σε όσους μας έχουν ανάγκη. 

Στηρίξτε την προσπάθεια μας αυτή για τη συγκέντωση αυτών των ειδών, ενώ μπορείτε να πάτε και απευθείας τα φάρμακα στο ΜΚΙ. 

Να τονίσουμε, ότι τα μη ληγμένα φάρμακα που πολλοί φίλοι και συνεργάτες μας τα φέρνουν στο γραφείο μας ( Λ Κυπρου 30) εμεις δεν τα αξιολογούμε, αλλά απλά τα συγκεντρώνουμε και στη συνέχεια τα παραδίδουμε στο ΜΚΙ. 

Ευχαριστούμε όλους. Ολα τα μέλη και τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Tαυτόχρονα να συγχαρούμε τους εθελοντές του ΜΚΙ για την δουλειά που κάνουν, αλλά και να τους ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας για την ευχαριστήρια επιστολή που μας έστειλαν για τα είδη προσωπικής υγιεινής που τους παραδώσαμε. 



Τέλος, ευχαριστούμε την Εndless - ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ και τον κ. Χρ.  Κύργιο για την προσφορά τους καθώς και τις υπηρεσίες του δήμου για την διευκόλυνση μεταφοράς των ειδών στο ΜΚΙ.

Γιάννης Κωνσταντάτος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου