Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Εγκρίθηκε το Ψηφοδέλτιο της Νίκης. - Καλό Αγώνα στην "Ενωμένη Πόλη"Η Κεντρική Επιτροπή της "Ενωμένης Πόλης" συνεδρίασε την Δευτέρα, 16-1-2019, σε πανηγυρικό κλίμα στην νέα αίθουσα του ΚΑΠΗ μας στην οδό Αλεξιούπολεως Αργυρούπολης και ενέκρινε την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου για το ψηφοδέλτιο της νίκης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της "Ενωμένης Πόλης", κ. Γιάννης Κωνσταντάτος,  μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν όπως ορίζει το καταστατικό πρότεινε τους 81 από τους 84 συνολικά υποψηφίους της παράταξης (φώτο το Ψηφοδέλτιο μαζι και χωριστά Ελληνικού και Αργυρούπολης) που θα δώσουν την μάχη στις εκλογές του Μαΐου 2019.
Ολοι οι υποψήφιοι (-ες) της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ
Το ψηφοδέλτιο που είναι ανανεωμένο κατά 40% διατηρεί τον κεντρικό κορμό όσων είχαν εκλεγεί, αλλά και στελέχη που αγωνίστηκαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, εμπλουτισμένο με πολλά νέα παιδιά και κυρίως πολλές αξιόλογες γυναίκες.

Είχαμε πολλές προτάσεις και αυτός ήταν ενας ευχάριστος πονοκέφαλος, αλλά όλοι θα αξιοποιηθούν.

Επίσημα, το ψηφοδέλτιο θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, αφού τώρα προέχει ο συνολικός απολογισμός για το μεγάλο έργο της Διοίκησης Μας. 

Καλό μας Αγώνα για ένα ξεκάθαρο ισχυρό αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή αντάξιο της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας.
Οι υποψήφιοι (-ε) Ελληνικού
Οι υποψήφιοι (-ε) Αργυρούπολης
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου