Ανακοινωσεις:

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Μετά το Δημαρχείο Ανακανίσθηκε Πλήρως και το Ιστορικό Πολιτιστικο-Συνεδριακό Κεντρο "Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ".- Αντάξιο πλέον του ονόματος του


Μετά την πλήρη ανακαίνηση από τη Διοίκηση Κωνσταντάτου του Δημαρχείου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ήρθε η σειρά του εγκαταλειμένου επί σειρά ετών ιστορικού Πολιτιστικου-Συνεδριακού Κέντρου ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ της πόλης.
Οπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος:
"Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα εξ αρχής για εμάς η ανακαίνιση του ιστορικού Θεάτρου της πόλης μας Μίκης Θεοδωράκης που ολοκληρώθηκε την εβδομάδα αυτή με απόλυτη επιτυχία και όπως βλέπετε στις φώτο άλλαξε θεαματικά .
Το θέατρο που κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας Μπάμπη Σαραφιδη το 2000 είχε παραμεληθεί όπως βλέπετε στις φωτό σε βαθμό να φαίνονται τα σίδερα και να στάζει νερα η οροφή. Το θέατρο που είναι το επίκεντρο όλων των εκδηλώσεων μας οφείλαμε να το δούμε ξανά ζεστά και όπως του αρμόζει.
Οι παρεμβάσεις έγιναν και εσωτερικά στο φουαγιέ και στην κεντρική σάλα .
Η ανακαίνιση έγινε με την υποστήριξη του Συλλόγου Κρητών Αργυρούπολης. 
Μέρα με τη μέρα νοικοκυρεύουμε την πόλη μας σε όλους τους τομεις και ιδιαίτερα για το Μίκης Θεοδωράκης είμαι πολύ χαρούμενος που ανακαινίστηκε επί των ημερών μας γιατί ήταν ένα προσωπικό στοίχημα"

Ένα ακόμη δείγμα πως η επιτυχημένη ενασχόληση με τα κοινά της διοίκησης Κωνσταντάτου έχει ανάγκη από όραμα και μεράκι που τα βλέπουμε καθημερινά.
Η κατάσταση του κτιρίου πριν την ανακαίνησή του
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου