Ανακοινωσεις:

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Πες μου τι κάνεις για τα παιδιά να σου πω τι Δήμαρχος είσαι! 4μερο Εορταστικό Παιδικό΄Φεστιβάλ από 27-30/12


Το παιδικό αυτό εορταστικό Φεστιβάλ αυτό έγινε ήδη θεσμός στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης από τη διοίκηση του ΔΗμάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου..
kids festival afisa
Αρχίζει σήμερα Τετάρτη και για 4 ημέρες το περίφημο "Christmas Kids Festival" στο πλήρως ανακαινισμένο Πολιτιατικό - ΣΥνεδριακό Κέντρο  "Μίκης Θεοδωράκης", στην Πλ. του Δημαρχείου, επί της Λεωφ. Κύπρου της Αργυρούπολης..
Το "Christmas Kids Festival" διοργανώνεται από την διοίκηση Κωνσταντάτου για 3η συνεχόμενη χρονιά  και το σκηνικό είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί και φέτος - όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια - εκατοντάδες παιδιά.
kids troxos agapis
Σε παιχνίδια που συνδυάζουν την τεχνολογία με την παράδοση, σε διαδραστικές παρουσιάσεις,σε  θεατρικές παραστάσεις, με χορό αλλά και στον Τροχό της Αγάπης εκατοντάδες παιδιά από την πόλη μας και τους όμορους δήμους βιώνουν μοναδικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. 
kids kalos irthate
Σκοπός του Δήμου είναι,  μέσα  από  την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, να αποκτήσουν τα παιδιά  ομαδικότητα , οικειότητα με την καλλιτεχνική έκφραση  ,τον κόσμο της καινοτομίας της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημών  .
Ταυτόχρονα προσβλέπει να δώσει στους γονείς την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ανοίγοντας τους νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και την παιδαγωγική διαδικασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου