Ανακοινωσεις:

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Eργα συγκρίσεις και αποκρίσεις



Μέχρι το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους ολοκληρώνεται από την Δημοτική μας Αρχή το τιτάνιο έργο της πλήρους ανακαίνισης-αναβάθμισης και, τέλος, πιστοποίησης ΟΛΩΝ των εντελώς εγκαταλελειμμένων από την προηγούμενη διοίκηση 30 Παιδικών Χαρών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Ηδη έχουν ολοκληρωθεί και πιστοποιηθεί οι 28 εξ’ αυτών.



Και το μεγάλο αυτό και δύσκολο έργο έγινε σε χρόνο ρεκόρ – μόλις 3 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης – και, κυρίως, χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε με ένα ευρώ το ταμείο του δήμου και οι δημότες, χάρις στις χορηγίες ύψους περίπου 500.000 ευρώ που λόγω των προσπαθειών του Δημάρχου και επικεφαλή της παράταξής μας, εξασφαλίσθηκαν για το μεγάλο αυτό έργο από Οργανισμούς, Επιχειρήσεις  και ιδιώτες (Δημόσια διάφανα και επώνυμα). καθώς και τη μερική επιμέρους χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Την ίδια στιγμή όμοροι δήμοι ξοδεύουν από τα ταμεία τους 1.000.000 ευρώ για 4 Παιδικές Χαρές και επιπλέον 1.500.000 ευρώ για άλλες 10!!  

Eπομένως, σύμφωνα με τις τις πιο πάνω τιμές που βάζουν οι δήμοι αυτοί και άλλοι  στους διαγωνισμούς τους για τις Παιδικές Χαρές τους, το έργο που έγινε στο δήμο μας μας αγγίζει τα 4 εκ ευρώ, ποσό που θα  πληρωνόταν από το ταμείο του Δήμου και θα επιβάρυνε τους συνδημότες μας. 

Τι λέει λοιπόν για όλα αυτά; η λαλίστατη, αλλά μη σοβαρή και παραγωγική, αντιπολίτευση του δήμου; Εϊναι γνωστό τοις πάση:: 

Κάνει συνεχείς αήθεις επιθέσεις με ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου μέσω - ανεπίδεκτων οποιαδήποτε απάντησης ή σχολιασμού - παραπλανητικών ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων της, καθώς και απαξιωτικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο, ίδιο χαρακτηριστικό των λίγων φανατισμένων και τυφλωμένων από το μίσος τους κατά του Δημάρχου προθύμων παρατρεχάμενών της. 


Όπως όμως έχει επανειλημμένα τονισθεί προς κάθε κατεύθυνση, η διοίκηση του Δήμου μας δεν πτοείται με όλα αυτά, αφού στήριγμά και αρωγός της αποτελεί η υποστήριξη και η αγάπη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της πόλης – που εκδηλώνεται έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία – ο οποίος είναι αυτός που θα κρίνει τελικά στις προσεχείς εκλογές τους πάντες για τα «έργα και τις ημέρες τους», στέλνοντας τον καθένα στον «πάγκο» που του αξίζει.

Υπομονή λοιπόν! Ες αύριο (το 2019) τα σπουδαία!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου