Ανακοινωσεις:

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Αυτά είναι τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δράσης LETS DO IT GREECE στον Δήμο μας



Ηταν, κατά γενική ομολογία και αναγνώριση, η μεγαλύτερη εθελοντική δράση που έχει γίνει στην Αττική!! 

-3.000 και πλέον πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου μας, Γιάννη Κωνσταντάτου, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχής!

- Επίσης, ρεκόρ συμμετοχής από σχολεία, παιδικούς σταθμούς, Ένωση και Συλλόγους Γονέων, Σώμα Εθελοντών του δήμου, πολιτιστικούς συλλόγους, εθελοντικές ομάδες, αθλητικά σωματεία, φορείς, μαθητές αλλά και  υπηρεσίες του δήμου, που όλοι μαζί υπερέβαλαν εαυτούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί και να σημειώσει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε αυτή η εκδήλωση. 

-Φυτεύθηκαν πάνω από 1.500 δέντρα στις καμμένες περιοχές του Υμηττού, του βουνού της πόλης μας, πλέον των 3.000 δένδρων που φυτεύθηκαν το Νοέμβριο του 2016 με τη συνδρομή και του ΣΠΑΥ !

-Μαζεύτηκαν και απομακρύνθηκαν πολλές δεκάδες σακούλες με σκουπίδια!

- Επισκευάστηκαν και λειτούργησαν ξανά τα συντριβάνια, άνοιξαν και καθαρίστηκαν τα παλιά ξεχασμένα μονοπάτια του βουνού!

- Επισκευάστηκαν και λειτούργησαν ξανά οι εγκαταλελλειμένες για πολλά χρόνια λιμνούλες και δημιουργήθηαν σημεία, όπου οι επισκέπτες συμπολίτες μας - και όχι μόνο - μπορούν πλέον να κάθονται και να απολαμβάνουν το περιαστικό δάσος. 

- Υπήρξε συγκινητική και πολύτιμη βοήθεια από πολλούς αρωγούς της προσπάθειας, όπως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, την Antipollution, το Praktiker, τα Εκπαιδευτήρια Ζώη, τα Εκπαιδευτήρια Πασχάλη, τα Xρώματα Πολιτίδης, το Mum Sandwich - Ηλίας Μαρκατσέλης, το Περι αυλών και οργάνων-Τάσος Κατοπόδης, τα ΙΕΚ Άλφα, κ.α.

H δημοτική μας αρχή "άνοιξε" ξανά το βουνό για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, μετά από χρόνια παρακμής και εγκατάλειψης. 

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ σε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας, που μας τιμούν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. 

ΜΑΖΙ, ένα σώμα - μία ψυχή, συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας, με επικεφαλή τον Δήμαρχο, Γιάννη Kωνσταντάτο, και τη Διοίκησή του για την ΠΛΗΡΗ υλοποίηση του Προγράμματός της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού - Αργυρούπολης" προς όφελος ΟΛΩΝ των συμπολιτών μας που υπηρετούμε - όπως έχουμε καθήκον και υποχρέωση - και της πόλης που αγαπάμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου