Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τάξη στην Πόλη βάζει η Δημοτική μας Αρχή: Ψηφίσθηκε ο νέος, σύγχρονος Κανονισμός Λειτουργίας Κοιμητηρίων Ελληνικού-Αργυρούπολης



Mετά τον Κανονισμό Πόλης και τον Κανονισμό Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων, άλλος ένας Κανονισμός της δημοτικής μας αρχής έρχεται να προστεθεί στους προηγούμενους για να βάλει και να ολοκληρώσει την αναγκαία και απαραίτητη τάξη στην αταξία που παρέλαβε η διοίκηση Κωνσταντάτου.

Ψηφίσθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τίθεται σε ισχύ ο νέος Kανονισμός Λειτουργίας των Κοιμητηρίων, όπως αυτός διαμορφώθηκε από την τροποποίηση προηγούμενων κανονισμών και την προσθήκη νέων διατάξεων που κρίθηκαν αναγκαίες μετά τη συγκρότηση του καλλικρατικού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης....

Στόχος του νέου Κανονισμού είναι να διορθωθούν κενά και ελλείψεις που έχουν παρατηρηθεί από την έως τώρα λειτουργία των κοιμητηρίων, να απλοποιηθούν οι διαδικασίες, να προαχθεί ο εσωτερικός έλεγχος και να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πληρέστερη εξυπηρέτηση και εγγύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.

Η δημιουργία αυτού του Κανονισμού Λειτουργίας των Κοιμητηρίων μας δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, μιας και αυτά ανήκουν σε δύο διαφορετικές Μητροπόλεις, ενώ το Νεκροταφείο Ελληνικού δεν διάθετε, όπως αυτό της Αργυρούπολης, ούτε κάποιον σύγχρονο Κανονισμό, αλλά ούτε και Τοπογραφικό!!

Ο κανονισμός περιλαμβάνει συνολικά 3 Κεφάλαια, 36 Αρθρα και 6 Παραρτήματα, που καλύπτουν εξαντλητικά όλα τα θέματα που συνάδουν με τον στόχο του Κανονισμού, αλλά και για την αναμόρφωση - επέκταση των Κοιμητηρίων του Δήμου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου